Arumeru River Lodge

Arumeru River Lodge, Arusha, Tanzania

De Arumeru River Lodge ligt op ca. 5 hectare grond met prachtige tuinen en natuurlijk Afrikaans bush, grenzend aan een rivier met kolossale oude bomen op de oevers.

De lodge heeft 20 ruime, comfortabele kamers, twee per chalet. De kamers, allen op de begane grond hebben een badkamer en-suite en een veranda. Ze zijn ingericht en gedecoreerd in harmonie met het hoofdgebouw, het accent ligt op traditionele Afrikaanse architectuur. De lodge is gebouwd op de plaats van een oude koffieplantage, 700 m zuidelijk van de weg Arusha- Moshi. Per auto is het 35 minuten rijden naar Kilimanjaro International Airport en 15 minuten naar de stad Arusha.

In het mooie hoofdgebouw vindt u het restaurant en een zeer comfortabele lounge met open haard en bar; de receptie met telefoon, fax, internetfaciliteiten en een winkeltje waar u terecht kunt voor souvenirs, kleding, toiletartikelen, boeken, enz. Ook vindt u er kleedkamers. Het tweede restaurant (op het terras) biedt een spectaculair uitzicht op de bergen Meru en Kilimanjaro, de tropische tuinen en een groot, door de zon verwarmd, zwembad met zonneterras en ligstoelen.
's Avonds kunt u genieten van uitstekende internationale en Afrikaanse gerechten, buffet of à la carte. Een lichte lunch en snack menu wordt overdag op het terras/zwembad geserveerd. Er is een goedgevulde wijnkelder met een selectie internationale wijnen en champagnes. In de gezellige Safari Bar schenkt men een keur aan lokale en geïmporteerde drankjes.

Faciliteiten

bar
credit card
lounge
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

douche
haardroger
muskietennet
terras/balkon
ventilator
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
paardrijden

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: