Old Traders Lodge

Old Traders Lodge, Erindi Private Game Reserve, Namibië

De sfeervolle Old Traders Lodge ligt in het Erindi Private Game Reserve, in de driehoek tussen Okahandja, Otjiwarongo en Omaruru.

Het beschikt over 35 luxe kamers met allen uitzicht op een waterput, zodat u altijd wilde dieren kunt zien. Alle kamers beschikken over airconditioning, badkamer met bad en douche, kluisje, TV, haardroger, koelkast en koffie- en theefaciliteiten. 2 Kamers zijn aangepast voor minder validen.

Tijdens het heetst van de dag kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad of de dieren observeren die aan de waterpoel komen drinken.
Wanneer u op game drive gaat met één van de ervaren gidsen van de Old Traders Lodge kunt u onder andere leeuwen, olifanten, neushoorns en nog veel meer tegenkomen. Zij kennen het reservaat als hun broekzak en maken u deelgenoot van de allermooiste plekken in de omgeving. Ook kunnen zij alle vragen over het gebied beantwoorden. Vergeet uw fototoestel niet!

Erindi Private Game Reserve

Erindi ligt op een uitgestrekte hoogvlakte (71.000 ha) waar veel verschillende soorten wild voorkomen, waaronder ook enkele bedreigde diersoorten. Erindi betekent ‘Waterplaats’ in de lokale Herero taal. Het gebied omvat berglandschappen, savannes en open grasland. Als u met een van de ervaren gidsen op game drive gaat kunt u vele wilde dieren tegenkomen zoals leeuwen, olifanten, neushoorns, wilde honden en nog veel meer. Deze gidsen kunnen u veel vertellen over het landschap en de dieren in dit gebied.

In het Erindi Game Reserve worden in samenwerking met het Global Leopard Project sinds 2007 luipaarden gevangen en voorzien van speciale halsbanden met een zender. Middels deze radiozenders wordt onderzoek gedaan naar het gedrag van de luipaard. Met enig geluk kunt u tijdens een game drive zelf een luipaard van dichtbij zien...

Faciliteiten

lounge
restaurant
rolstoel vriendelijk
wifi
woonkamer
zwembad

Kamer

airco
douche
haardroger
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
televisie
terras/balkon
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive
vogels spotten

AddToAny

Superior Suite
Superior Suite
Superior Suite
Luxury Suite

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: