Lupita Island

Lupita Island, Lake Tanganyika, Tanzania

Luxe lodge in Lake Tanganyika

Lupita Island is een unieke accommodatie in het zuidelijke gedeelte van Lake Tanganyika waar u kunt genieten van luxe en comfort en waar u absolute privacy kunt vinden.

Omgeven door een spectaculaire combinatie van water, prachtige bossen, open grasland en grote rotspartijen biedt het vele mogelijkheden.

Elk van de 11 luxe ruime suites en de 3 flinke familie suites hebben zijn zorgvuldig, op ruime afstand van elkaar geplaatst en hebben een adembenemend uitzicht over het meer en de bergen van het vaste land. Alle suites zijn voorzien van een woonkamer, een ruime en-suite badkamer met watervaldouche, bad en separaat toilet, een prachtig gedecoreerde slaapkamer, een grote veranda met een dompelbad, internetaansluiting, een schrijftafel, iPod met Bose-luidsprekers en leren stoelen en banken.
De Livingstone and Stanley Suites zijn ruimer en voorzien van een persoonlijke butler, bubbelbad, TV, CD-/DVD-speler, kitchenette, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een eetkamer.
En dit alles in totale privacy...

Een volledig uitgeruste fitness ruimte en een spa bieden u volop de gelegenheid voor ontspanning. Verder is er de gelegenheid om te zwemmen, snorkelen, kanoën, zeilen, windsurfen, (sport)vissen, fietsen en wandelen. 

Faciliteiten

bar
credit card
helipad
lounge
restaurant
spa/wellness
wifi
zwembad

Kamer

bad
dompelbad
douche
haardroger
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
muziekinstallatie
terras/balkon
wifi

Activiteiten

(mountain) biking
duiken
kanoën
rondvlucht
snorkelen
vissen
wandelen
waterskiën
windsurfen
zeilen
zwemmen

AddToAny

Excursies & safari's

Vanaf Lupita Island is het mogelijk om deel te nemen aan diverse excursies, zoals een helikoptervlucht naar de Kalambo Falls of een bezoek per boot of per vliegtuig aan de nabijgelegen parken Mahale Mountains en Gombe Stream.

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief