Bumi Hills Safari Lodge

Bumi Hills Safari Lodge, Zimbabwe

Bumi Hills Safari Lodge ligt op een heuvel en biedt uizicht een fantastisch uitzicht over het Kariba meer. De lodge is wordt beschouwd als een van de beste lodges aan het Kariba meer.

Bumi Hills is een lodge op een prachtige locatie die ondanks zijn grootte een ontspannen, rustige sfeer heeft. Het interieur is een rijke mix van hedendaagse westerse en Afrikaanse stijlen.
Het prachtige overloopzwembad staat centraal en lijkt eindeloos te vervagen in de horizon van het meer. Het zwembad is omgeven door intieme terrassen op verschillende niveaus.
U kunt van uw maaltijden genieten in de overdekte eetruimte of op het terras van de lodge, dat een prachtig uitzicht over het meer biedt. U kunt heerlijke maaltijden verwachten met een lokale maar persoonlijke invloed.
Alle kamers bieden uitzicht op het meer met adembenemende zonsopgang en zonsondergang vergezichten, het historische Starvation Island en de game-rich kustlijn.

De lodge biedt een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder safaritochten in open safarivoertuigen, te voet onder begeleiding van een professionele gids en per boot.
Sommige activiteiten kunnen seizoensgebonden zijn.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
bar
credit card
game room
kindvriendelijk
lounge
restaurant
rolstoel vriendelijk
shuttle service
spa/wellness
trouwlocatie
wifi
zwembad

Kamer

airco
douche
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
muskietennet
terras/balkon
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
cultuur
game drive
nacht game drive
vissen
vogels spotten
zeilen
zwemmen

AddToAny

Lake View Room
Lake View Room
Boabab Villa
Boabab Villa
Boabab Villa

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief