Stanley’s Kopje

Stanley’s Kopje, Mikumi, Tanzania

Stanley’s Kopje (voorheen Foxes Safari Camp) ligt op een rotsformatie in de Mkata vlakte in Mikumi Nationaal Park en beschikt over 12 ruime tenten op een houten platform met een rieten dak.

De tenten worden omgeven door grasland en ‘kopjes’. De zogenaamde kopjes (een Engels woord met een overduidelijke Nederlandse oorsprong) zijn grote ronde rotsblokken van graniet, die als eilandjes verspreid liggen in het landschap. Omdat ze iets boven het landschap uitsteken zijn ze een perfect uitzichtspunt voor leeuwen en luipaarden, die er dan ook vaak gesignaleerd worden.

Uw verblijf beschikt over een slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet en een veranda. Het open restaurant, zwembad en kamp bevindt zich op een heuvel met rondom een prachtige uitzicht over de vlaktes en het Mwanambogo Waterhole, waar grote concentraties dieren te zien zijn. Vanuit dit kamp kunt u prachtige safari's maken in Mikumi Nationaal Park en een avontuurlijke wandel dagtrip maken naar Udzungwa Mountain National Park.

Het kamp is vernoemd naar de ontdekkingsreiziger Morten Stanley, die een expeditie leidde door Mikumi National Park, precies langs het huidige kamp.

Faciliteiten

bar
lounge
restaurant
zwembad

Kamer

douche
muskietennet
terras/balkon

Activiteiten

game drive

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief