Mufindi Highlands Lodge

Mufindi Highlands Lodge Tanzania

De logde bevind zich dicht bij de top van de 2000 ft hoge Rift Valley Escarpment in de Mufindi Highlands. Het is een privé farm omringd door regenwoud, theeplantages en vele rivierstroompjes.

Uw gastheer en gastvrouw zijn Geoff en Vicky Fox die sinds de jaren ’50 in deze omgeving wonen. De lodge bestaat uit 10 houten chalets. Elk chalet heeft een en-suite badkamer met douche, bad en toilet. De lodge is zeer geschikt voor families. De gigantische twee verdiepingen tellende villa biedt een bijzonder onderdak voor max 12 personen. Het restaurant gedeelte bestaat uit twee verdiepingen, met daarin o.a. een speelkamer voor kinderen en een kamer met een pool tafel.

De Mufindi Highlands Lodge biedt u de gelegenheid om de omgeving te voet, te paard of per mountainbike te verkennen. U kunt ook kiezen voor een wandeling door het bos onder begeleiding van een gids; een boottocht op, of zwemmen in, het meer; golfen, of met de gids naar het nabijgelegen lokale dorp voor een culturele ervaring. In de omgeving zijn verschillende meren waar u perfect kunt vlieg-vissen op regenboogforellen. Van alle bovengenoemde activiteiten kunt u kosteloos gebruik maken.

Lokale projecten

De familie Fox is zeer actief en betrokken bij het welzijn van de lokale bevolking. Zo helpen zij mee met geld inzamelen voor diverse projecten in de regio.
Eén van de projecten is de bouw (en het bevoorraden) van een lokaal ziekenhuis. En ander, langlopend project is het bouwen van huizen voor weeskinderen. Deze kinderen zijn wees geworden doordat hun ouders en verdere familie gestorven zijn aan AIDS. Uiteraard wordt ook de lokale school niet ontzien van hulp. De bevolking zowel als familie Fox zijn zeer trots om hun prestaties. Tijdens een rondreis laten zij u graag zien hoe ver de verschillende projecten gevorderd zijn.

Voor meer in formatie kunt u kijken op www.wildorphans.org

Faciliteiten

bar
game room
lounge
restaurant

Kamer

douche
open haard
terras/balkon

Activiteiten

(mountain) biking
begeleide wandeling
cultuur
golf
kanoën
paardrijden
tennis
vissen
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief