Ndutu Safari Lodge

Ndutu Safari Lodge, Ndutu, Tanzania

Ndutu Safari Lodge is gelegen in het zuid-oosten van het Serengeti-gebied aan het Ndutu meer. De lodge is omgeven door acaciabomen en korte graslanden.

Ndutu, een traditionele safarilodge in een uitzonderlijk natuurgebied, was oorspronkelijk het huis van Hugo Van Lawick en Jane Goodall en heeft al meer dan 50 jaar deskundige gidsen, fotografen, filmmakers en wetenschappers mogen ontvangen.
Deze sfeervolle kleinschalige lodge is een oase van rust met goede faciliteiten en zeer vriendelijk personeel. In totaal zijn er 34 cottages gemaakt van lokale materialen. Iedere kamer heeft een een en-suite badkamer en een eigen veranda. U heeft vanaf uw veranda uitzicht over de vlakte waar het wild zich verzamelt.
Het is altijd een genoegen om te ontbijten en te dineren in de open hal van de Ndutu Safari Lodge, waar de dieren op slechts 200 meter afstand voorbij trekken en de glans- spreeuwen het ontbijt van uw bord proberen te stelen...
’s Avonds kunt u bij het kampvuur genieten van de typisch Afrikaanse sfeer en, als u dat wilt, ervaringen uitwisselen met andere gasten.

Faciliteiten

12/7 elektriciteit
bar
credit card
kampvuur
lounge
restaurant
souvenirwinkel
wasservice
wifi

Kamer

douche
familiekamer 4 personen
muskietennet
terras/balkon
zonne energie

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: