Gibb’s Farm

Gibb’s Farm, Ngorongoro, Tanzania

Het oude koloniale huis Gibb’s Farm werd eind 1800 gebouwd door Duitse kolonisten en tot op de dag van vandaag heeft het oude huis zijn charme niet verloren. Gibb’s Farm ligt halverwege de vlakbij de Ngorongoro krater.

Het is tegenwoordig omgebouwd tot een lodge en heeft 17 luxe 2-persoons cottages en 2 cottages met 2 slaapkamers, allen gelegen op een werkende koffieplantage omringd door een schitterende tuin met tropische bloemen, bomen en vele vogelsoorten.
Het hoofdgebouw beschikt over een charmante woonkamer, twee eetzalen, veranda's, een tuinhuisje en een cadeauwinkel.
U kunt deelnemen aan één van de vele activiteiten, of u kunt gewoon met uw verrekijker in de tuin van de farm gaan zitten en genieten van de omgeving, de rust en de verzorging...

Al met al is Gibb’s Farm een ideale accommodatie om bij te komen en te genieten van de rust en het heerlijke eten en... natuurlijk niet te vergeten, de traditionele ‘Afternoon Tea’.

Activiteiten

U kunt een wandeling maken over de plantage, eventueel onder begeleiding van lokale werknemers die u alles over de gewassen en de omgeving kunnen vertellen. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij het roosteren van de koffiebonen, geoogst van de eigen plantage, of een bezoek brengen aan de gallery waar lokale artiesten aan het werk zijn. Er zijn diverse mountain bike routes, van ontspannen tot avontuurlijke tracks. En voor de vogelliefhebbers: op de farm zijn ook vele vogelsoorten (meer dan 200) waar te nemen.

Tevens kunt u onder begeleiding een wandeling maken naar de prachtige waterval die net op de grens van de farm ligt. Onderweg komt u langs de ‘olifanten grot’, een plaats waar olifanten de mineralen uit de grond halen. U kunt hier ook andere grote dieren tegenkomen zoals Cape Buffalo, Bushbuck, Waterbuck en bavianen.

Faciliteiten

babyoppas
bar
credit card
geld wisselen
lounge
restaurant
souvenirwinkel
spa/wellness
wasservice
wifi

Kamer

bad
douche
douche, buiten
haardroger
kluisje
muskietennet
open haard
terras/balkon
wifi

Activiteiten

(mountain) biking
begeleide wandeling
cultuur
game drive
nacht game drive
vogels spotten
wandelen

AddToAny

African Living Spa

U kunt zich in de African Living Spa laten verwennen met een bijzondere massage, met lokale kruiden volgens eeuwenoude Masai tradities.
Er is een keuze uit verschilende soorten behandelingen, waaronder Engorno Milk Massage, Floral Foot Soak, Olkaria Clay, Coffee Scrub, Oljingai Heat Revival, Olorien Hot Wood Treatment en de Masai Massage. Dit kan zowel in het traditionale ‘House of Life’ (een traditionele Masai hut) of in uw eigen cottage.

Farm Cottage
Farm Cottage
Farm Cottage
Farm Cottage
Farm Cottage
Bustani House
Bustani House
Bustani House
Bustani House
Bustani House
Deutsches House
Deutsches House
Deutsches House

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: