DrumBeat Mobile Camp

DrumBeat Mobile Camp, Botswana

Een uniek Safari avontuur in Botswana

Het mobiele tentenkamp van DrumBeat Safaris Botswana bestaat uit luxe Meru-stijl safari tenten met en-suite faciliteiten.

Deze klassiek ogende tenten zijn 3 x 3 meter in het vierkant en zijn voorzien van bedden. Aan de achterzijde zit een extra rits om makkelijk bij de 'bucket shower' en het 'bush toilet' te komen, welke apart achter uw tent worden geplaatst. Er is geen water om het toilet te spoelen, maar een schepje en een beetje zand doet wonderen. De emmer van de douche wordt door het kamp personeel gevuld. De kok en het kamp personeel reizen ieder dag vooruit om het kamp op te zetten.

In de ochtend maakt u een game drive in de omgeving van het kamp. Rond het middaguur gebruikt u de lunch in het kamp, waarna u tijd heeft om te relaxen. Zodra de grootste hitte verdwenen is, trekt u er op uit voor de middagsafari. Bij terugkeer in het kamp is het kampvuur al aangestoken en staat uw aperitief voor u klaar, terwijl het water voor de douche alvast wordt opgewarmd. ‘s Avonds kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de mess tent of onder de Afrikaanse sterrenhemel.

De safari's zijn altijd inclusief overnachtingen, alle maaltijden en drankjes, alle game drives, park entree- en campinggelden en worden begeleid door een professionele gids.

Kamer

douche, emmer

Activiteiten

game drive

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: