Nuarro

Ecological safe
Nuarro, Quirimbas, Baixo do Pinda, Mozambique

Nuarro is een luxe kleinschalige eco-lodge en ligt net onder de Quirimbas archipel, op het schiereiland Baixo do Pinda aan het schitterende Nanatha Beach.

Het is een unieke lodge die door de lokale bevolking geheel uit natuurlijke materialen is gebouwd. Omdat de energie komt van de zon en de wind is de term ecolodge op z'n plaats.
De 12 chalets liggen alle in de duinen aan het strand en zijn gebouwd van materialen uit de direct omgeving. Het interieur is niet uitbundig, maar van lokaal aanwezige materialen vervaardigd. De en-suite badkamer heeft een binnen- en buitendouche en elk chalet heeft een eigen veranda met ligstoelen en een hangmat. Vanuit elk chalet heeft u een werkelijk fantastisch uitzicht over de baai.

Aan de westkant van het strand staat een beachbar/restaurant op het strand met een groot houten dek met een adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan. Hier is tevens het activiteitencentrum gelegen.

De volledig uitgeruste duikschool voor snorkelaars, beginnende en ervaren duikers biedt vele duiktrips en PADI opleidingen.
Naast alle water(sport) activiteiten kunt u ook excursies maken naar een lokal dorp, Ilha de Moçambique, Nacala Port, Lurio Falls en Pemba.

Faciliteiten

bar
credit card
lounge
restaurant
souvenirwinkel
wifi

Kamer

douche
douche, buiten
muskietennet
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

(mountain) biking
cultuur
duiken
kanoën
snorkelen
vogels spotten
walvis kijken
wandelen
zwemmen

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief