Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Sayari Camp

Sayari Camp, Serengeti National Park, Tanzania

Sayari Camp is een luxe, exclusief tentenkamp in het noorden van de Serengeti, vlakbij de Mara rivier. Hier krijgt u het echte ‘Out of Africa’-gevoel...

De 8 ruime tenten zijn voorzien van een comfortabel king-size bed, een en-suite badkamer met doucheruimte en toilet en een privé veranda met een comfortabele bank en uitzicht over de vlaktes van de Serengeti. De tenten zijn zo geplaatst dat ze opgaan in de prachtige omgeving.

Aan het einde van de dag kunt u zich heerlijk verfrissen in het zwembad. De centrale tent is zo gelegen dat u tijdens uw maaltijden maximaal kunt genieten van het landschap. De getalenteerde kok laat u kennis maken met een combinatie van de Europese keuken met verschillende Afrikaanse elementen. Een slaapmutsje rond het kampvuur maken het geheel af. De nachtelijke geluiden zullen jarenlang in uw geheugen gegrift staan.
De medewerk(st)ers van Sayari Camp zullen ervoor zorgen dat u, ook al bent u zover van huis, u zich thuis zult voelen.

U kunt deelnemen aan een wandelsafari, een game drive of wellicht spreekt een cultureel bezoekje aan een nabijgelegen dorp meer tot uw verbeelding.

Sayari Camp is in april en mei voor onderhoud gesloten.

Faciliteiten

24/7 elektriciteit
bar
lounge
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

24/7 elektriciteit
douche
kluisje

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: