Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Swala

Swala, Tarangire, Tanzania

Verscholen tussen sierlijke bomen en gouden vlakten staat Swala Tented Camp. Het camp is gesitueerd in het zuidwesten in een afgelegen gedeelte van het park.

De 12 canvas paviljioens met en-suite badkamers (douche), en een verhoogde veranda bieden u alle privacy en kijken uit op de waterdrinkplaats, waar regelmatig wild wordt gesignaleerd. De heerlijke pan-Afrikaanse gerechten worden geserveerd op de met zilver gedekte tafel in de hoofdtent. Met uw verblijf in Swala steunt u de bouw van een school aan de rand van het park voor de lokale bevolking, waar u op verzoek een bezoek aan kunt brengen.

Nacht game drives

Gasten van Swala hebben het privilege  een nacht game drive te maken in het Tarangire National Park (seizoensgebonden). Het is voor het eerst dat toestemming is verleend om de wonderen van het park 's nachts te kunnen bekijken.
Als de avond valt rijdt u in een safarivoertuig het park in op zoek naar dieren die 's nachts actief zijn en dus niet vaak worden waargenomen, zoals de Afrikaanse wilde kat, de luipaard of een bush baby. Met speciale verlichting gaat u ook op zoek naar leeuwen en hyena's, maar ook kleinere dieren zoals de serval, grootoorvossen, uilen en nachtzwaluwen.

Faciliteiten

bar
bibliotheek
credit card
lounge
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

douche
douche, buiten
haardroger
kluisje
muskietennet
terras/balkon
ventilator
wifi

Activiteiten

game drive
nacht game drive

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: