Mashatu Camp

Mashatu Camp, Tuli, Botswana

In een afgelegen uithoek in het oosten van Botswana, bij de samenkomst van de rivieren Limpopo en Shashe, ligt de Mashatu Lodge en het Tented Camp midden in het Mashatu Game Reserve.

Mashatu Lodge

Het exclusieve lodge bestaat uit 14 ruime suites met uitzicht op de omringende bush. Het is op een verhoging rond een drinkpoel gebouwd. Vanuit de eetkamer, de lounge en de bar heeft u zicht op de vele dieren die hier samenkomen. Tussen de safari's door kunt u heerlijk relaxen aan de rand van het zwembad. Bij helder weer wordt het diner in de traditionele boma onder de sterrenhemel geserveerd.
In de 'Discovery Room' kunt u alles te weten komen over het wetenschappelijk onderzoek dat is gedaan naar de dieren van Mashatu.
Safari's worden gemaakt in open 4x4 voertuigen (max. 8 personen per auto), te voet, te paard of per mountain bike.

Mashatu Tented Camp

Op ongeveer 30 minuten rijden van de lodge ligt het Tented Camp. Het kamp bestaat uit 8 tenten met comfortabele bedden, een ventilator, en-suite douche en toilet. De maaltijden worden op de overdekte veranda of in de traditionele boma, rond een kampvuur, geserveerd. In het kamp is ook een klein zwembad.
Safari's worden gemaakt in open 4x4 voertuigen (max. 8 personen per auto), te voet, te paard of per mountain bike.

Mashatu Game Reserve

Dit gedeelte van Botswana, dat ook wel bekend staat als Tuli block, is een prachtig wildgebied met savannes, oeverbossen, moerasland, open vlaktes en zandstenen rotsen. De naam is afkomstig van de reusachtige Mashatu bomen die in het gehele  30.000 hectare grote privé reservaat voorkomen.
Langs de oevers van de rivier zoeken elanden, impala's, wildebeesten, giraffen en zebra's schaduw onder gigantische Mashatu bomen terwijl bij het vallen van de nacht de grootoorvos, de Afrikaanse wilde kat en het luipaard op zoek gaan naar hun prooi. De ruige rotsformaties zorgen voor fraaie uitzichten en vormen een thuis voor vele grote katten zoals leeuwen, cheeta's en luipaarden.

Het is een gebied van een uitzonderlijke schoonheid waar men de ruige, onaangetaste Afrikaanse wildernis ontdekt, in een open 4x4 voertuig, tijdens een wandelsafari, op mountain bikes of te paard, begeleid door zeer ervaren rangers en spoorzoekers. Naast de safari's kunt u ook historisch en archeologisch interessante plekken bezoeken, zoals de Motloutse ruïnes en de Pitsani Koppies.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
babyoppas
bar
conferentie faciliteiten
credit card
eetkamer
lounge
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
haardroger
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
wifi

Activiteiten

(mountain) biking
begeleide wandeling
game drive
paardrijden

AddToAny

Main Camp
Main Camp
Tented Camp
Tented Camp
Main Camp
Tented Camp
Tented Camp
Tented Camp

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief