Alfajiri Villas

Alfajiri Villas, Diani Beach, Kenya

Alfajiri Villas is onbetwistbaar één van de meest exclusieve verblijfplaatsen aan de Indische Oceaan. De verfijnde architectuur van de drie privé villa's vormen een magnifiek geheel in samenhang met de typisch Afrikaanse invloeden.

Alfajiri ligt aan Diani Beach, 1 uur afstand van de luchthaven van Mombasa. De keuken kent een mediterrane invloed: verse vis en schaaldieren prijken er op het menu, net als de groenten en fruit die dagelijks worden aangevoerd.
De vertrekken zijn rijk gedecoreerd met stijlvolle en zeldzame voorwerpen en stoffen uit Afrika en de rest van de wereld. Alfajiri heeft verschillende eervolle vermeldingen in Condè Nast Traveller en Harpers & Queen.

Alfajiri Villas is een ideale accommodatie voor een ontspannen strandvakantie met uw kinderen: twee Engelstalige kinderbegeleiders zijn 24 uur per dag beschikbaar, alsmede talrijke spelletjes, satelliet tv & video’s. Alfajiri voorziet ook in een linnendienst, massages, butler, chauffeur met wagen en een prachtige infinity pool.

The Cliff Villa

Deze villa, met staat bekend als de meest luxueuze in de regio. Met 4 slaapkamers biedt het plaats aan maximaal 10 personen. Een grote veranda in creoolse stijl domineert de prachtige tuin die uitgeeft op de oceaan. Het meubilair in Afrikaanse stijl zorgt voor een sfeervol geheel.

The Beach Villa

Deze villa telt 2 tweepersoonskamers, beide zeer rijk uitgerust met een eigen badkamer. Onder het Makuti dak bevinden er zich nog 2 dubbele kinderkamers. De kamers beschikken niet over airconditioning, maar zijn wel voorzien van een muskietennet.

The Garden Villa

De Garden Villa bestaat uit 4 tweepersoonskamers (max. 10 personen) met airconditioning. Alle kamers genieten van een zicht op de Indische Oceaan en beschikken over een eigen badkamer.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
babyoppas
bar
bibliotheek
credit card
kindvriendelijk
restaurant
room service
shuttle service
spa/wellness
wasservice
wifi
zwembad

Kamer

douche
haardroger
mini bar
muskietennet
telefoon
terras/balkon
wifi

Activiteiten

(mountain) biking
begeleide wandeling
cultuur
duiken
golf
quad rijden
snorkelen
tennis
vissen
windsurfen
zeilen
zwemmen

AddToAny

Beach Villa
Beach Villa
Beach Villa
Beach Villa
Beach Villa
Cliff Villa
Cliff Villa
Cliff Villa
Cliff Villa
Cliff Villa
Cliff Villa
Garden Villa
Garden Villa
Garden Villa
Garden Villa
Garden Villa
Garden Villa

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: