Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Baker’s Lodge

Baker’s Lodge, Murchison Falls, Uganda

Baker's Lodge, vernoemd naar de Engelse ontdekkingsreiziger Samuel Baker uit de 19e eeuw, bevindt zich aan de zuidelijke oever van de machtige Nijl die het Murchison Falls National Park doorsnijdt.

Deze intieme en chique safari-lodge aan de rand van het water kijkt uit over een open plek met prachtig getrimd gras, grote schaduwrijke bomen en moerasgebieden die rijk zijn aan vogels.

Elk van de tien privé verhoogde cottages heeft een prachtig uitzicht stroomopwaarts en stroomafwaarts van de rivier. Deze ruime cottages zijn uitgerust met verlichting en waterverwarming op zonne-energie, muskietennetten, op maat gemaakt houten meubilair en lokaal vervaardigde accessoires. De en-suite badkamers zijn open, en sommige hebben een bad met uitzicht.

Baker's Lodge heeft een centrale lounge, een bar en een eetgedeelte, met een verhoogd houten terras met 180 graden uitzicht op de rivier.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
bar
credit card
lounge
restaurant
room service
wasservice
zwembad

Kamer

douche
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

boot safari
game drive
neushoorn tracking
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: