Beho Beho

Beho Beho, Selous Game Reserve, Tanzania

Beho Beho, gelegen op een prachtige plek in het Selous Game Reserve, heeft een heel persoonlijk karakter en is één van de meest magische plaatsen om Afrika te bezoeken en te beleven...

Beho Beho ligt niet direct aan de Rufiji rivier maar in het daarnaast gelegen, koelere hoogveld. De 8 ruim opgezette stenen banda's zijn luxueus ingericht, voorzien van alle gemakken en zeer comfortabel.
U kunt na uw game drive of wandelsafari heerlijk ontspannen in de nabijgelegen lounge of de cocktail bar. Het zwembad, met het daarbij gelegen terras, is een ideale plaats om verkoeling te zoeken.

Banda’s

De ruim opgezette rietgedekte stenen banda's (cottages) zijn luxueus ingericht, voorzien van alle gemakken en zeer comfortabel.
Het gevoel van ruimte wordt versterkt door het feit dat het hoofdgedeelte van de suite geen voorwand of ramen heeft, maar geheel open is naar de veranda, met een prachtig uitzicht over de wildernis van Selous.

Bailey's Banda

De zeer ruime (280 m2) Bailey's Banda met twee zeer ruime slaapkamers met eigen badkamer is ideaal voor twee of vier personen: huwelijksreis, vrienden die samen reizen of families die waarde hechten aan privacy.
De open banda bevat eet- en ontspanningsruimtes, samen met een zwembad en zon-/safaridek, toegewijde medewerkers, een eigen keuken (compleet met chef-kok) en een privé safarivoertuig. Wildlife activiteiten zijn voor elke gast op maat gemaakt en worden begeleid en bewaakt door een aantal van de meest gekwalificeerde gidsen in Oost-Afrika.

Treehouse

Het Treehouse is een optionele overnachting middenin de bush beschikbaar voor alle gasten die minimaal 4 nachten verblijven in Beho Beho. De Treehouse-ervaring begint halverwege de middag wanneer de gasten te voet, begeleid door één van onze gewapende gidsen, het kamp verlaten en in ongeveer twee uur door het Selous park lopen totdat ze aankomen in hun huis voor de nacht: The Treehouse.

Faciliteiten

bar
geen kinderen onder 12
lounge
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

douche
haardroger
kluisje
muskietennet
terras/balkon
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
vogels spotten

AddToAny

Banda
Banda
Banda
Bailey's Banda
Bailey's Banda
Bailey's Banda
Bailey's Banda
Treehouse
Treehouse

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief