COVID-19 Links & Downloads

Elke reiziger is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het (tijdig) verkrijgen van de juiste gezondheids- en reisdocumenten die gelden voor het land van vertrek en het land van bestemming.
Reizigers dragen zelf de verantwoordelijkheid om zich op de hoogte te stellen van actuele vereisten die het land van aankomst stelt inzake COVID-19.

× LET OP! Het dragen van een mondkapjes is verplicht op de meeste luchthavens, zoals Amsterdam Airport Schiphol, en aan boord. Neem voldoende mondkapjes mee voor de hele reis.

Middels onderstaande links, formulieren en apps kunt u goed voorbereid op reis!

Tips

Print als voorzorgsmaatregel al uw testresultaten en/of vaccinatiebewijzen en neem mee op reis; vertrouw niet uitsluitend op de apps en wifi!

 We raden aan een pen mee te nemen in uw handbagage. Voor verschillende bestemmingen moet u aan boord formulieren invullen.

Door de nodige documentcontroles is er meer tijd nodig op de luchthaven. Arriveer alstublieft 3 uur voor vertrek op het vliegveld, ook als u alleen met handbagage reist.

Reis- en veiligheidsadviezen van de Wereld Gezondheidsorganisatie, internationale overheden, reisorganisaties, reizigers, KLM en IATA.

Voorkom vervelende verrassingen op reis. Check voor vertrek alle risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Met de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane heeft u betrouwbare reisinformatie bij de hand en ontvangt u bericht wanneer een reisadvies verandert.

Met de CoronaCheck-app bewijst u dat u gevaccineerd bent, dat u negatief op corona getest bent of dat u recent al corona gehad hebt.

Verblijft u nu in het buitenland en wilt u (terug) naar Nederland? Controleer dan deze lijst voordat u vertrekt.

Het RIVM brengt elke week de risico’s voor reizen van, naar en in het buitenland in kaart.

Bij de Travel Alerts van KLM vindt u de laatste updates en andere waarschuwingen die uw reis kunnen beïnvloeden.

Hier vind u reisadviezen, gezondheidsvoorschriften en toegangsvereisten van KLM en Schiphol.

Met TravelDoc van KLM kunt u eenvoudig bekijken wat de eisen zijn voor uw reis. Controleer uw reis kort voor vertrek: de eisen kunnen snel veranderen.

Op vele bestemmingen is een PCR-test met negatieve testverklaring vereist. KLM Health Services biedt deze PCR-testen op afspraak aan.

Informatie over het gebruik van mondmaskers tijdens uw reis.

Met de IATA app kunt u veilig uw paspoort, vluchtgegevens en COVID testgegevens beheren en checken of u aan de reisvereisten voldoet.

Online digitaal platform voor verificatie en authenticatie van COVID-19-testresultaten in een netwerk van deelnemende testlaboratoria en Port Health-autoriteiten.

MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID
Intakeformulier Gezondheidsverklaring Reizigers van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Vooraf uitprinten en invullen.

MINISTRY OF HEALTH THE NETHERLANDS
Negative Test Declaration Form COVID-19 of the Dutch Ministry of Health, Welfare and Sport.
Print and fill out in advance.

EGYPTE
Alle reizigers dienen voor aankomst in Egypte het Public Health Declaration Form ingevuld te hebben. Vooraf uitprinten en invullen.

KENIA
Alle reizigers dienen voor aankomst in Kenia het Travelers Health Surveillance Form ingevuld te hebben, waarna u een QR code krijgt toegestuurd.

MALEDIVEN
Alle reizigers dienen voor AANKOMST op de Malediven en bij VERTREK het Traveller Health Declaration Form ingevuld te hebben.

MAURITIUS
Alle reizigers dienen voor aankomst in Mauritius het Passenger Self Declaration en het Locator Form ingevuld te hebben. Vooraf uitprinten en invullen.

NAMIBIË
Alle reizigers dienen voor aankomst in Namibië het Health Questionnaire for Tourism ingevuld te hebben. Vooraf uitprinten en invullen.

SEYCHELLEN
Met deze app kunt u alle benodigde gegevens voor toegang tot de Seychellen invullen en uploaden.

SRI-LANKA
Alle reizigers dienen voor aankomst in Sri Lanka het online Health Declaration Form ingevuld te hebben.

TANZANIA
Alle reizigers dienen voor aankomst in Tanzania het online Travellers Health Surveillance Form ingevuld te hebben.

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN
Alle reizigers dienen voor aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten het online aankomstformulier ingevuld te hebben.

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN
Alle reizigers naar de Verenigde Arabische Emiraten dienen de Alhosn UAE-app geïnstalleerd te hebben, welke na aankomst geactiveerd kan worden.

ZAMBIA
Alle reizigers dienen voor aankomst in Zambia het Traveler Health Questionnaire ingevuld te hebben. Vooraf uitprinten en invullen.

ZIMBABWE
Alle reizigers dienen voor aankomst in Zimbabwe het Traveller Surveillance Form ingevuld te hebben. Vooraf uitprinten en invullen.

ZUID-AFRIKA
Alle reizigers dienen voor AANKOMST in Zuid-Afrika en bij VERTREK het Traveller Health Questionnaire ingevuld te hebben. Vooraf uitprinten en invullen.

ZUID-AFRIKA
Alle reizigers naar de Zuid-Afrika dienen de COVID Alert SA-app geïnstalleerd te hebben. De app waarschuwt u nadat u in de buurt bent geweest van iemand met corona.

De Tripset-app van Airbus geeft alle nodige informatie over vluchten, reisvoorschriften en lokale gezondheidsbeperkingen of -vereisten.

Help ons door zelf ook op de website Reisadviezen van de overheid alles te checken. Wij hebben zoveel mogelijk actuele informatie in ons bezit, maar bepalingen kunnen per dag veranderen.
Check 3 dagen voor vertrek met de luchtvaartmaatschappij of Schiphol of er enige aanpassingen zijn. Dat doen wij ook.

De reiziger is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het (tijdig) verkrijgen van de juiste gezondheids- en reisdocumenten die gelden voor het land van vertrek en het land van bestemming. Reizigers dragen zelf de verantwoordelijkheid om zich op de hoogte te stellen van actuele vereisten die het land van aankomst stelt inzake COVID-19.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: