Entamanu Ngorongoro

Entamanu Ngorongoro, Tanzania

Entamanu Ngorongoro ligt op de  noordwestelijke rand van de Ngorongoro krater, ver van alle andere accommodaties. Dit tented camp heeft een bijzondere locatie buiten de gebaande paden maar ligt direct aan de rand van de krater en heeft een uitzonderlijk uitzicht zowel op de Ngorongoro krater vanaf de ene kant (zonsopgang), als over de Serengeti vanuit de andere (perfect voor sundowners).

Entamanu Ngorongoro heeft zeven canvas kamers op houten platforms, waarvan twee familiekamers bestaande uit twee grote kamers en een gedeelde badkamer. Elke kamer heeft verwarming en een eigen badkamer met warm en koud stromend water en een toilet. Ze zijn allemaal zorgvuldig ontworpen; denk aan getextureerde wol, donzen dekbedden en kachels die warmte bieden tegen de kille nachten, evenals volledig te openen fronten om de wind binnen te laten als het gedurende de dag opwarmt. De grote veranda's bevinden zich rond de voorkant van de kamers en zijn een ideale plek om te zitten en van het uitzicht te genieten.

Activiteiten: game drives in de krater en de omliggende hooglanden, begeleide wandelingen, bush picknicks en sundowners, bezoek aan de Masai.

 

Faciliteiten

bar
lounge
restaurant
wifi

Kamer

douche
muskietennet
terras/balkon

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief