Fig Tree Bush Camp

Fig Tree Bush Camp, Kafue, Zambia

Fig Tree Bush Camp is vernoemd naar de reusachtige vijgenboom naast de boma (de centrale lounge) met uitzicht op een lagune met een zeldzaam zandstrand  in een onontdekt deel van Kafue National Park.

 Het Fig Tree Bush Camp ligt op slechts 1-2 uur rijden van de Mukambi Safari Lodge. Het heeft vier luxe en ruime safari tenten op drie meter hoge houten platforms boven de grond en biedt een spectaculair uitzicht over de lagune en de vlakten aan de voorzijde van het kamp.
Elke safari tent heeft een eigen badkamer en een veranda met een adembenemend uitzicht vanuit de boomtoppen. Gasten komen samen onder de Fig Tree, waarnaar het kamp is vernoemd, om van de rust van de lagune te genieten, evenals van het lekkere eten en de wijn.

Omdat de lagune het gehele jaar water bevat trekt het een scala aan wilde dieren aan waaronder olifanten, puku, impala, wrattenzwijnen, zebra en hartebeest. Roofdieren als leeuwen, jachtluipaarden, hyena’s en luipaarden zijn reguliere bezoekers. De wilde honden staan er om bekend op de vele prooidieren in deze omgeving te jagen.

Fig Tree Bush Camp is geopend van 1 mei t/m 30 november.

Faciliteiten

lounge
restaurant

Kamer

douche
muskietennet
terras/balkon

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
vissen

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief