Jaci's Tree Lodge

Jaci's Tree Lodge, Madikwe, South Africa

Jaci's Tree Lodge is gebouwd op hoge palen tussen de bomen, waarbij het hoofdgebouw middels een houten pad met de Tree Houses zijn verbonden. De lodge ligt op 15 minuten lopen van het zusterkamp Jaci's Safari Lodge en staat garant voor een onvergetelijke safari ervaring.

Alle kamers zijn ingericht met natuurlijke materialen waarbij veel frisse kleuren zijn gebruikt. De badkamer heeft, naast een stenen bad, een buitendouche, een open haard en een veranda, waarvandaan u optimaal van de omgeving en 's nachts van de sterren kunt genieten.

De lounge in het hoofdgebouw is ruim en schitterend ingericht, met een open haard waar u omheen kunt zitten. Het is een bijzondere belevenis om uw diner te gebruiken op het verhoogde houten dek, onder een prachtige sterrenhemel. Voor de warme dagen is er een klein zwembad met ligbedden, en de actieve onder u kunnen gebruik maken van de gym. Uw kinderen kunnen zich, samen met de andere jonge bezoekers van Jaci's Safari Lodge, vermaken in de speelruimte die speciaal voor jongeren is ingericht. Voor hen wordt eerder op de avond een speciaal ‘kinderdiner' geserveerd.

Activiteiten

Vroeg in de ochtend en tegen de avond worden safari's ondernomen in een open Landrover. Ook bestaat de mogelijkheid om, onder begeleiding van een gewapende ranger, een wandelsafari te ondernemen. Kinderen onder de zeven jaar nemen deel aan aparte ‘kiddie' gamedrives, waar speciale aandacht aan hen wordt geschonken.
Indien u graag als gezin op safari wenst te gaan kunt u tegen een meerprijs een privé voertuig huren.

Faciliteiten

bar
kindvriendelijk
lounge
restaurant
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
douche, buiten
koffie- en thee faciliteiten
open haard
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief