Motswari

Motswari, Timbavati, Zuid-Afrika

Motswari ligt in het beroemde Timbavati Wildreservaat, wat deel vormt van het Greater Kruger National Park. Er zwerven continue volop wilde dieren door het reservaat waardoor de safari activiteiten voor volop opwinding zorgen.

Mostwari heeft 15 luxe bungalows met schitterend uitzicht over de omgeving. De inrichting van de bungalows is romantisch met gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, in harmonie met de omgeving. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom. Voor families zijn er kamers met tussendeuren mogelijk.

Een heel bijzonder detail in deze lodge zijn de kunstwerken van hout en steen. Behalve in de kunstgalerie zijn er kunstwerken terug te vinden in de kamers.

De betekenis van Motswari “te behouden en beschermen” staat bij het dagelijks runnen van de lodge hoog in het vaandel. Een verblijf in deze traditionele luxe lodge garandeert u een authentieke safaribeleving onder leiding van enthousiaste, lokale rangers. Deze rangers krijgen een uitgebreide opleiding waarbij ze de wetenschappelijk kennis van flora en fauna onderwezen krijgen. Twee maal daags maakt u een game drive in een open 4x4 safarivoertuig, onder leiding van één van deze rangers.

Faciliteiten

bibliotheek
conferentie faciliteiten
credit card
lounge
restaurant
souvenirwinkel
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
terras/balkon

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief