Mwagusi

Mwagusi, Ruaha, Tanzania

Mwagusi Camp is zonder twijfel één van de beste safari camps in Ruaha National Park. Deze rustieke lodge is gelegen op de wildrijkste lokatie van het park. Mwagusi staat onder andere bekend om zijn persoonlijke sfeer en zeer professionele gidsen.

Mwagusi is gelegen op de oever van de Mwagusi Sand rivier in het Ruaha National Park. De 13 traditionele, comfortabele banda's (in de banda is de safaritent opgezet) met rieten dak kijken uit over de drooggevallen bedding van een rivier waar allerlei wild naar water komt zoeken. De tenten zijn zeer ruim en worden omgeven door traditionele muren. Aan de tent bevindt zich een ruime badkamer. De banda’s staan op een houten dek en liggen een stuk uit elkaar om uw privacy te waarborgen.

Vanuit een luie stoel op uw veranda of vanuit het restaurant is het dikwijls mogelijk om impala’s, zwijnen en fazanten in de droge rivierbedding te zien. ‘s Avonds wandelen de olifanten en de nijlpaarden voorbij en gebruiken de rivierbedding als een route door het park.

Eigenaar Chris Fox is één van de meest toonaangevende gidsen in Oost Afrika en kent de omgeving als zijn broekzak.

Faciliteiten

restaurant

Kamer

douche
muskietennet
terras/balkon

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief