Okonjima Villa

Okonjima Villa, Namibië

Okonjima ligt op ongeveer drie uur rijden ten noorden van Windhoek, tussen de plaatsen Okahandja en Otjiwarongo, in een privé reservaat, vlakbij Waterberg.

De villa ligt op ongeveer 10 km van het Plains Camp. Er zijn slechts twee luxueuse, en-suite kamers in het hoofdgebouw en 2 aparte, luxe privé suites. Alle kamers zijn voorzien van een king-size bed en een glazen deur die weggevouwen kan worden om u een panaramisch uitzicht te bieden.
De suites hebben een eigen toilet en mini-bar. In 3 van de 4 kamers kan het bed naar buiten gereden worden zo dat u onder de sterren kunt slapen. Verder beschikt het over een flink zwembad, een privé keuken, een persoonlijke host, kok, gids en een safari auto.
Kinderen onder 12 jaar zijn niet toegestaan.

Africat Foundation

Okonjima is het thuis van de Africat Foundation. Deze stichting zorgt voor het welzijn van diverse katachtigen, waaronder die van het luipaard en de cheeta.
Als gast van de lodge kunt u het een en ander van dichtbij ervaren. Daarbuiten worden er onder andere wandeltochten en mountainbike tochten georganiseerd. Vogels en (nachtelijke) dieren kunt u vanuit een observatiepost aanschouwen.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
geen kinderen onder 12
lounge
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
douche, buiten
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
ventilator
wifi

Activiteiten

(mountain) biking
begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief