Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Omaanda

Omaanda, Windhoek, Namibia

Omaanda is een luxe lodge in het Zannier Reserve van N / a'an ku sê, een prachtig privéreservaat van 9000 hectare vol met dieren, in de buurt van de Namibische hoofdstad Windhoek.

Omaanda biedt de lodge tien ruime ronde rietgedekte hutten, geïnspireerd op de traditionele architectuur van Ovambo. Allen kijken uit over de schijnbaar grenzeloze savanne.

De acht hutten met 1 slaapkamer zijn gebouwd in de traditionele Namibische stijl, met afgeronde hoeken en met een met de hand afgewerkt rieten dak.
De twee hutten met 2 slaapkamers zijn speciaal ontworpen met groepen of gezinnen in gedachten. Alle hutten zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen.

Het authentieke restaurant serveert verfijnde gerechten, van een huisgemaakt ontbijt tot heerlijke gerechten om te delen, inclusief royale stukken 'wildvlees' aan het spit.
De bar aan de rand van het verwarmde infinity zwembad biedt een verfrissend toevluchtsoord na onvergetelijke excursies en safari's op maat.

In de gezellige bar en de nabijgelegen boma kunnen gasten elkaar ontmoeten en zich mengen rond een open vuur.
I​n de spa worden in twee dubbele behandelkamers massages geïnspireerd door lokale Namibische overtuigingen aangeboden.

Zannier Reserve

Dit wildreservaat is een dynamisch toevluchtsoord dat een actieve rol speelt in het natuurbehoud in Namibië. De 9000 hectare land, dat eigendom is van een familie, ligt in het Khomas Hochland: bergen op de achtergrond, heuvels, valleien, uitgestrekte vlaktes en een groot meer omgeven door vegetatie en Afrikaanse bush. Het is de thuisbasis van een grote biodiversiteit van flora en fauna.
Excursies worden uitgevoerd door ervaren lokale gidsen van N / a'an ku sê. N / a'an ku sê werd opgericht door Dr. Rudie van Vuuren en zijn vrouw Marlice, om het land, de culturen en het dierenrijk van Namibië te behouden.

Faciliteiten

bar
credit card
geen kinderen onder 6
lounge
restaurant
souvenirwinkel
spa/wellness
wifi
zwembad

Kamer

24/7 elektriciteit
bad
bluetooth
concierge/butler service
douche
familiekamer 3 personen
familiekamer 5 personen
haardroger
inloop kledingkast
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
muziekinstallatie
nespresso machine
open haard
telefoon
terras/balkon
toiletartikelen
wifi

Activiteiten

cultuur
game drive

AddToAny

Spa
Spa
1-bedroom hut
1-bedroom hut
1-bedroom hut
2-bedroom hut

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: