Pangolin Chobe Hotel

Pangolin Chobe Hotel, Kasane, Botswana

Het Pangolin Chobe Hotel ligt op een heuvel boven de stad Kasane, de poort naar het Chobe National Park, op 3 minuten rijden van de internationale luchthaven van Kasane.

In het hart van het Pangolin Chobe Hotel ligt de eetkamer waar alle maaltijden aan één grote tafel geserveerd worden. De muren zijn versierd met prachtige natuurfoto's om u te inspireren, en er zijn genoeg plaatsen om te ontspannen en tijd door te brengen met uw medereizigers. Vanuit de eetkamer loopt u naar buiten naar een groot terras en het zwembad.
Op de bovenverdieping is de bar, met een tafel gewijd aan het bewerken van foto's en het geven van workshops.

Pangolin Chobe Hotel heeft totaal 14 kamers met airconditioning, allen en-suite met toilet en douche. Iedere kamer heeft een eigen balkon met een spectaculair uitzicht over de vloedvlaktes van Chobe. De kamers zijn voorzien van veel stopcontacten en plaatsen om camera-apparatuur en bagage op te bergen.

Pangolin Chobe Hotel beschikt over een eigen 'editing room' waar u tussen de safari's door uw foto's kunt bekijken en eventueel bijwerken.

Wildlife photography by courtesy of Pangolin Photo Safaris; © copyright Guts, Janine Krayer, Charl Stols & Sabine Stols.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
24/7 elektriciteit
bar
credit card
editing room
geen kinderen onder 12
lounge
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

12/7 elektriciteit
24/7 elektriciteit
airco
bagagerek
douche
haardroger
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
terras/balkon
toiletartikelen
wifi

Activiteiten

boot safari
game drive
sterren kijken
vogels spotten
wildlife fotografie

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief