Pangolin Photo Safari

7-daagse professionele foto-safari Botswana

Pangolin Photo Safari, 7-daagse professionele foto-safari Botswana

Deze groepsreis (maximaal 12 personen) is een unieke mogelijkheid om wilde dieren in hun natuurlijke habitat van dichtbij te fotograferen. U heeft de mogelijkheid om een groot aantal land- en waterdieren te fotograferen vanaf de speciaal op maat gemaakte fotoboten en -voertuigen. U wordt vergezeld door een zeer ervaren wildlife fotograaf die u de 'ins and outs' van goede wildlife fotografie kan bijbrengen.

Mocht u zelf niet beschikken over een professionele camera ligt er een moderne DSLR camera met telelens voor u klaar (inbegrepen).

Als u uw eigen camera-uitrusting heeft, krijgt u een basisplaat om aan uw camera te bevestigen voor gebruik op de op maat gemaakte stoelen op de fotoboten.

  • Fotograferen van wildlife, vogels en landschappen
  • Safari's met auto, kano en te voet
  • Chobe National Park
  • Chobe River
  • Okavango Delta

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-3

Chobe National Park

U wordt verwelkomd op het vliegveld van Kasane en naar de Pangolin Chobe Lodge gebracht.

Elke ochtend en middag brengt u met één van de gidsen een bezoek aan het Chobe National Park. De gids, zelf een ervaren wildlife fotograaf, helpt u om de fotokansen die zich presenteren optimaal te benutten.
In de namiddag kunt u gebruik maken van de 'editing area' in de bovenverdieping van de lodge of gewoon ontspannen bij het zwembad.
Na het diner kunt u met een drankje verhalen uitwisselen rond het kampvuur.

Op sommige avonden zullen de gidsen een presentatie van hun eigen foto's houden, in de hoop dat hun composities u inspireren om de volgende dag verschillende invalshoeken en technieken te proberen.

Pangolin Chobe Hotel, Kasane, Botswana
lodge
Pangolin Chobe Hotel
all inclusive

Dag 4-6

Okavango Delta & Moremi

U vliegt vanaf het vliegveld van Kasane naar het Khwai Private Reserve aan de rand van de Okavango Delta.
Mocht u een leen-camera hebben neemt u alleen het geheugenkaartje mee; op de nieuwe bestemming ligt een andere camera voor u klaar.

Nadat u geland bent wordt u naar het Pangolin Khwai Camp gebracht, waarvandaan u na een High Tea de omgeving gaat verkennen. Bij het kamp zijn 3 safarivoertuigen aanwezig, en met slechts 12 gasten tegelijkertijd in het kamp zit u met nooit meer dan 4 gasten in een auto.
De komende dagen maakt u in de ochtend en in de middag bijzondere safari's: per safarivoertuig, te voet en ook per mokoro (lokale kano). Dit biedt een uniek perspectief op de kuddes  die langs de rivieren en kanalen grazen.
Tussen de safari's door kunt u gebruik maken van de 'editing area' in de gemeenschappelijke ruimte van het kamp. 's Avonds kunt u met uw medereizigers genieten van heerlijke gerechten, de goed gevulde bar en een sfeervol kampvuur.

The Jackal & Hide, Khwai, Okavango Delta, Botswana
tented camp
The Jackal & Hide
all inclusive

Dag 7

Maun

Op de laatste dag van deze bijzondere reis vliegt u vanuit Khwai naar Maun. Hier eindigt uw foto-safari en vliegt u door naar huis of een volgende bestemming.

U kunt deze reis eenvoudig uitbreiden of inpassen in uw eigen schema.

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief