Parador de Cardona

Parador de Cardona, Spain

Parador de Cardona is een luxe hotel in een prachtig middeleeuws kasteel met eeuwenlange geschiedenis, dat bovenop een berg staat en uitkijkt over het charmante stadje Cardona.

Het is een 9e-eeuws versterkt kasteel met een toren uit de 2e eeuw. Panoramische uitzichten over de stad en de landerijen langs de Cardoner River zijn zichtbaar vanaf elke plek waar u uitkijkt, een geschenk waar u elke ochtend voor wakker wordt.
Het interieur van het hotel is trouw gebleven aan de geschiedenis van Cardona en heeft een middeleeuwse stijl die het kasteel helemaal tot zijn recht laat komen. U ziet hier bijvoorbeeld gewelfde plafonds, stenen muren en schitterende binnenplaatsen.
De kamers zijn voorzien van een charmant hemelbed en hebben gotische trekjes. Het meubilair is geïnspireerd op de Catalaanse middeleeuwse periode en wordt gekenmerkt door theatrale verlichting en fraaie bekleding.

Als u in de middeleeuwse eetzaal van het Cardona dineert, zult u zich net een koning of koningin voelen. Hier kunt u genieten van regionale specialiteiten die worden bereid met de verste producten uit de regio en voor een authentieke Catalaanse smaak zorgen.

Faciliteiten

bar
credit card
fitnessruimte
geld wisselen
restaurant
souvenirwinkel
spa/wellness

Kamer

airco
douche
kluisje
mini bar
telefoon
televisie
verwarming

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: