Phinda Mountain Lodge

Phinda Mountain Lodge, South Africa

Het Phinda Private Game Reserve ligt in KwaZulu Natal. Het 23.000 hectare grote wildreservaat ligt nabij het iSimangaliso Wetland Park en in de buurt van de kust van de Indische Oceaan.

De Mountain Lodge biedt prachtige uitzichten op de Ubombo bergen en het omringende bushveld. Phinda Mountain Lodge is een hedendaagse, stijlvolle lodge met een typisch Afrikaanse ‘feel'. Het vormt een luxe basis om het Phinda Private Game Reserve te verkennen.

De suites en cottages liggen op een heuvelrug en hebben een adembenemend uitzicht op de omliggende bush. Elke luxe kamer beschikt over een elegant en-suite badkamer, een eigen zithoek en een ruime veranda met een zwembad en een buitendouche.

Phinda Private Game Reserve

Binnen het wildreservaat vindt u maar liefst zeven verschillende ecosystemen; van savanne en bushveld tot draslanden en zandwouden. U kunt een onvergetelijke vlucht boeken waarbij u over moerassen met nijlpaarden vliegt en laag langs ongerepte stranden scheert. U kunt in het Phinda wildreservaat onder meer de ‘Big Five' en meer dan 380 vogelsoorten vinden.

Faciliteiten

bar
conferentie faciliteiten
credit card
lounge
restaurant
souvenirwinkel
spa/wellness
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
dompelbad
douche
douche, buiten
haardroger
kluisje
mini bar
telefoon
ventilator
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief