Rhino Post Safari Lodge

Rhino Post Safari Lodge, Kruger, South Africa

Rhino Post Safari Lodge is gelegen in groot privé natuurreservaat, grenzend aan het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark. De lodge ligt aan de oever van de Mutlumuvi rivier, maar die staat meestal droog.

De 8 ruime suites zijn gebouwd op palen en hebben een groot terras, telefoon, minibar, een rieten dak en wanden van canvas tentdoek. Er is een open woongedeelte en een badkamer met een diepe badkuip en buitendouche. De grote veranda met eetgedeelte en bar biedt uitzicht op de waterplaats in de droge rivierbedding. Verder is er een lounge met open haard, een goed gesorteerde wijnkelder en een zwembad.

Sleep Outs

Dit is de enige plek in het Kruger Park waar zo'n bijzondere accommodatie staat. Bepakt met een kleine lichtgewicht rugzak verlaat u de lodge en komt u tegen het vallen van de avond aan bij de Sleep Outs.
Deze tenten zijn gemaakt van muskietengaas en staan op verhoogde houten platforms. Het verblijf is basic, maar het is een geweldige ervaring om hier onder de sterrenhemel te slapen! Vanaf de platforms heeft u uitzicht over een drinkplaats. Het diner wordt klaargemaakt op open vuur. De enige geluiden die de gasten kunnen storen zijn het gestommel van een passerende olifant of het gebrul van een leeuw in de omgeving. Uiteraard wordt het kamp 's nachts bewaakt door de gidsen.
De volgende ochtend, na een lichte snack, vertrekt u terug naar naar de lodge voor een heerlijke brunch.

LET OP! De overnachting in de Sleep Outs kan alleen doorgaan als het weer goed is.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
babyoppas
bar
bibliotheek
credit card
restaurant
shuttle service
spa/wellness
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
douche, buiten
haardroger
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
telefoon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief