Ruckomechi

Ruckomechi is een tented camp in het Mana Pools National Park aan de oever van de Zambezi, in de schaduw van een groot bos van acacia en mahoniebomen en met een prachtig uitzicht op de bergen van de Great Rift Valley aan de overkant van de rivier in Zambia.

Ruckomechi beschikt over 10 ruime en-suite tenten (waarvan 2 zijn familietenten) die allemaal uitkijken over de rivier de Zambezi.
Elke tent heeft zowel binnen- als buitendouches en een 'bad-met-een-uitzicht' in de buitenlucht op een afgelegen, schilderachtige plek.

De centrale eetruimte, bar, bibliotheek en lounge kijken uit over de omgeving en zijn verbonden met de rest van het kamp door lage looppaden die de impact op het milieu minimaliseren. Er is een apart terras met een zwembad en een zonnedek, en een uitnodigend, met kussens bekleed terras waar u 's nachts perfect de sterrenhemel kunt bekijken.

Ruckomechi biedt voor avontuurlijke gasten ook een 'sleep out'-optie op een terras met uitzicht op de natuurrijke Parachute Pan, op ongeveer 400 meter van het hoofdkamp. Dit biedt gasten een echt intieme en persoonlijke wilderniservaring en de unieke mogelijkheid om onder de sterren in de Zambezi-vallei te slapen!

Faciliteiten

bar
bibliotheek
credit card
lounge
restaurant
zonne energie
zwembad

Kamer

bad
douche
douche, buiten
familiekamer 4 personen
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
kanoën
vissen
vogels spotten

AddToAny

Family Tent
Family Tent
Sleep Out
Sleep Out

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: