Sabi Sabi Little Bush Camp

Sabi Sabi Little Bush Camp, South Africa

Het in een warme, hedendaagse stijl opgetrokken Sabi Sabi Little Bush Camp telt niet meer dan zes suites. De idyllische ligging in het Sabi Sand privé wildreservaat maakt van deze kleine lodge een ideale bestemming voor gezinnen of kleine groepjes die net dat ietsje meer zoeken.

Alle Sabi Sabi Lodges en Camps staan gelijk aan exclusiviteit, luxe en comfort, met excellent eten en onovertroffen game drives in een privé gedeelte van het Sabi Sand Game Reserve.

De suites zijn allen voorzien van een en-suite badkamer (bad, douche binnen en buiten, haardroger en toilet), airco, minibar, thee- en koffiefaciliteiten, telefoon, privé patio en een kluisje.Verder is er een restaurant, bar, boma, en een zwembad.

Het wild kan vrij migreren van het privé-wildreservaat naar het Kruger Park en omgekeerd. Met wat geluk ziet u hier de Big 5: olifant, buffel, neushoorn, leeuw en luipaard. 's Morgens en 's middags trekt u er in open Land Rovers op uit en gaat u op zoek naar het vele wild dat in Sabi Sabi te vinden is. Gaat u ook eens mee op een begeleide wandelsafari en leer alles over sporen, planten en alles wat u nog meer dichtbij de grond tegenkomt.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
bar
credit card
lounge
restaurant
shuttle service
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
douche, buiten
haardroger
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
muskietennet
telefoon
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief