Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Sibuya River Camp

Ecological safe
Sibuya River Camp, Eastern Cape, South Africa

Het kleine, intieme Sibuya River Camp bestaat uit slechts vier luxe tenten, ideaal voor gezinnen of voor exclusief gebruik voor kleine groepen.

Het beschikt over een heerlijke lounge met een groot terras waar u kunt genieten van de prachtige omgeving. De 4 luxe tenten van 75 vierkante meter zijn allen voorzien van comfortabele bedden en een en-suite badkamer met douche en ligbad. De veranda biedt uitzicht op de rivier, de bush of beide.
Het ontbijt en lunch worden op het terras geserveerd en zijn van uitstekende kwaliteit. Het diner wordt georganiseerd in de boma met een kampvuur en olielampjes. De creatieve chef-kok van Sibuya zorgt ervoor dat het u op culinair gebied niets zal ontbreken. De gerechten worden uiteraard vergezeld door uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen.

Sibuya Game Reserve

Sibuya, door sommigen geprezen als een van Zuid-Afrika’s meest adembenemende privé reservaten, biedt de mogelijkheid om de BIG 5 te zien in een uiterst gevarieërd natuurgebied van half-open riviergebieden, ongerept laag struikgewas, Cape fynbos en grasland. De schilderachtige Kariega Rivier slingert zich een weg door zwaar beboste gebieden op steile hellingen voordat de riviermond uitloopt in de Indische Oceaan. Hierdoor is er ook een overvloed aan vogels; bijna 400 verschillende soorten.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
babyoppas
bar
credit card
eetkamer
kindvriendelijk
lounge
restaurant
shuttle service
trouwlocatie

Kamer

douche
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
open haard
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
kanoën
paardrijden
vissen
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: