Somalisa Acacia

Somalisa Acacia, Hwange, Zimbabwe

Somalisa Acacia is de perfecte luxe safari-ervaring voor gezinnen met jongere kinderen of kleine privégroepen.

Gebouwd onder de gevlekte kroon van een bos Acacias aan de westkant van Somalisa. Somalisa Acacia heeft een eigen hoofdlounge, een eetkamer, een boma, een gastenzwembad en een olifantenzwembad, allemaal met uitzicht op een prachtige waterput voor het kamp.

Somalisa Acacia bestaat uit 2 Family Units met onderling verbonden looppaden tussen de ouder- en kindertenten die beiden een eigen badkamer hebben, en twee standaard 2-persoons tenten. Elke tent heeft gaasdeuren die 180 graden uitzicht bieden op de omgeving. Het doel van dit kamp is om gasten uitstekende ervaringen te bieden via de gepassioneerde en professionele gidsen en gastheren.

De maaltijden worden in traditionele stijl bereid waarbij biologische producten worden gebruikt voor culinaire gerechten, die gecomplementeerd worden door een selectie van Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen. Alle maaltijden zijn geïnspireerd op het Verre Oosten, Europa en Afrika. U ontdekt nieuwe en seizoensgebonden smaken, die onze creatieve chef-kok zal u presenteert.

Activiteiten

De activiteiten bestaan uit begeleide wandelingen en game drives. Alle activiteiten worden geleid door gekwalificeerde en gepassioneerde gidsen die hun kennis en liefde voor de bush met u delen.

Faciliteiten

bar
bibliotheek
eetkamer
kindvriendelijk
lounge
zwembad

Kamer

bad
douche
douche, buiten
familiekamer 4 personen
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
open haard
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive
nacht game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief