Thorntree River Lodge

Thorntree River Lodge, Mosi-Oa-Tunya, Livingstone, Zambia

Thorntree River Lodge is gelegen in het Mosi-oa-Tunya National Park, 12,5 km van Livingstone, een paar kilometer stroomopwaarts van de Victoria watervallen. Het biedt een meeslepende bush ervaring met een adembenemend uitzicht over de Zambezi Rivier. 

Elk van de acht ruime kamers kijken uit op de Zambezi Rivier. Geniet van de Afrikaanse bush en de Zambezi Rivier vanaf uw eigen overdekte veranda met dompelbad. Alle kamers zijn voorzien van badkamer en-suite faciliteiten en zijn ontworpen met comfort en ruimte in het achterhoofd.
De maaltijden worden in Afrikaanse stijl geserveerd, onder de sterren op een privé gedeelte met uitzicht op de rivier, of in het hoofdgebouw.

Activiteiten

Thorntree River Lodge biedt verschillende activiteiten: persoonlijke ontmoetingen met olifanten, cruises op de Lady Livingstone, een drie-deks schip perfect voor het bekijken van nijlpaarden en krokodillen, wandelen met leeuwen in Mosi-oa-Tunya National Park en Masuwe Estate; wandelingen in het regenwoud; helikopter 'Flight of Angels' reizen met fabelachtige uitzichten op de watervallen, de rivier en haar vele eilanden; picknicken op Livingstone Island; game drives, kanoën, raften, kajakken, abseilen en Bungee springen.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
bar
bibliotheek
lounge
restaurant
spa/wellness
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
bagagerek
dompelbad
douche
kluisje
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
muskietennet
patio
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
kanoën
vissen
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: