Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

N/a'an ku sê Lodge

N/a'an ku sê Lodge, Namibië

De bijzondere N/a'an ku sê Lodge is gelegen in het N/a'an ku sê Wildlife Sanctuary (42 km van Windhoek) op een helling met uitzicht op heuvelachtig terrein.

De lodge bestaat uit luxe en-suite chalets en villa's opgetrokken uit natuurlijke materialen, voorzien van alle comfort. Hier kunt u genieten van het prachtige landschap of lekker aan het zwembad luieren.
Of u nu kiest voor een verblijf in een villa of een chalet, hier vindt u de prachtige ervaring ver weg van de drukte van de stad en gaat deel uitmaken van de rust van de wildernis.

Activiteiten

U kunt aan diverse activiteiten deelnemen waaronder een game drive en een wandeling in de omgeving. Tijdens deze wandeling kunt u vele soorten vogels, meerkatten en kleine antilopen tegenkomen. Hier kunt u ook genieten van de absolute stilte en rust van de natuur.
U kunt ook een golfkarrtje huren en hiermee de Eco-Drive Route op eigen gebied rijden. Langs deze route kunt u verschillende wilde dieren en bijzondere flora tegenkomen.
Tijdens de dagelijkse Carnivore Feeding Tour (inbegrepen) kunt u vele roofdieren van dichtbij zien, waaronder de leeuw, luipaard, cheeta en de wilde hond.

Film projecten

Marlice van Vuuren, de eigenaresse, werkt al sinds haar 13e met dieren in vele filmproducties, waaronder grote films met sterren als Angelina Jolie. Zij heeft toegang tot verschillende gebieden die uitermate geschikt zijn voor fotografen en filmmakers. Zij kunnen op deze bijzondere locaties dieren van dichtbij fotograferen en filmen. Zij woont samen met haar man nog steeds bij de lodge. Rond hetkampvuur komen de verhalen van de bijzondere dingen die zij heeft beleefd vanzelf los...

Faciliteiten

bar
credit card
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

airco
douche
haardroger
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
terras/balkon

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive

AddToAny

Chalet
Chalet
Chalet
Villa
Villa
Villa
Villa

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: