Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Zimbabwe

Ga op safari in de wildparken en bezoek Victoria Falls

Zimbabwe is een prachtig land, bestaande uit ruwe Afrikaanse wildernis en oud mysterie. Een safari in Zimbabwe roept beelden op van grote, rijk gevulde wildplateaus, zoals het majestueuze Hwange National Park, en de adembenemende rauwe kracht van Victoria Falls, het breedste gordijn van vallend water in de wereld.

Het land is rijk aan verschillende soorten ruwe wildernis, variërend van laaggelegen semi-woestijn, uitgestrekte savannes en fascinerende rotsformaties tot weelderige hooglanden bezaaid met bossen en meren. Zimbabwe is vooral bekend van de Victoria Falls, de imposante watervallen op de grens met Zambia, waarvoor mensen uit de hele wereld komen om dit magische spectakel te bekijken.

Een rondreis door bijzondere wildparken

Bijzondere gebieden met wild in overvloed. Bijvoorbeeld Hwange, het grootste wildreservaat in Zimbabwe met afwisselende gebied met zoutpannen, acaciabossen en grazige vlakten biedt onderdak aan een overvloed aan wilde dieren. Of Mana Pools, een gedeelte van de benedenstroom van de Zambezi-rivier. Dit park biedt adembenemend mooie uitzichten en grote concentraties wild die aan de kilometerslange oevers komen drinken. Of wat dacht u van Lake Kariba, bevolkt door grote populaties nijlkrokodillen en nijlpaarden. De oevers worden druk bezocht door olifanten en zeer veel ander wild, zoals witte neushoorns, giraffen, zebra’s, bavianen, sabelantilopen, impala’s, buffels en een grote verscheidenheid aan (water)vogels. Of Malilangwe, een groot beschermd gebied waar wilde dieren uitbundig aanwezig zijn, inclusief de Big Five.
Kortom: de echte natuurliefhebber komt in Zimbabwe niets te kort.

Op safari met BMS-Travellers

U kunt met BMS-Travellers een (zelf samengestelde) rondreis maken door Zimbabwe: privé safari met gids of een fly in safari. U bezoekt individueel de natuurparken onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde Engelstalige gids.
Zimbabwe is een land dat zich bij uitstek leent voor een self drive. Met een huurauto rijdt u een vooraf uitgestippelde route en slaapt u in hotels, lodges of guesthouses of in een tent op het dak van de auto.
BMS-Travellers heeft een jarenlange ervaring met de organisatie van deze reizen.

Onderstaande reisvoorstellen zijn slechts indicaties van wat mogelijk is op deze bestemming.
Wij stellen altijd, samen met u, een uitgebalanceerde en persoonlijke reis samen, gebaseerd op uw wensen. Kortom: écht maatwerk!

Reisvoorstellen Zimbabwe

Romantic Africa
11-daagse romantische fly-in Zambia en Zimbabwe
Painted Dog Encounter, 12-daagse fly-in safari Zimbabwe
Painted Dog Encounter
12-daagse privé safari Zimbabwe
Discover Zimbabwe 11-daagse luxe fly in safari
Discover Zimbabwe
11-daagse luxe fly in safari Zimbabwe

Highlights Zimbabwe

Gonarezhou National Park
Hwange National Park
Malilangwe Private Wildlife Reserve
Mana Pools National Park
Matobo National Park & Matopos Hills
Matusadona National Park
Victoria Falls

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: