Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Seychellen

Romantische huwelijksreis in een exotisch paradijs

De eilanden van de Seychellen doen denken aan het verloren paradijs. U wordt altijd omringt door parelwitte stranden, palmbomen en een schitterende natuur.

De vele graniet- en koraaleilanden van de eilandengroep zijn van een tijdloze schoonheid, rust en harmonie en zijn beroemd om hun prachtige stranden, exotische natuur en de warme azuurblauwe oceaan. De dicht tegen de evenaar liggende Seychellen hebben uiteraard een tropisch klimaat, maar ondanks de vochtige warmte is het er door de altijd aanwezige zeewind prettig toeven.

De Seychellen beloven avontuur en adembenemende natuurlijke schoonheid in een ongerepte en onaangetaste omgeving.

Romantische huwelijksreis

De Seychellen zijn een uitgelezen bestemming voor uw huwelijksreis, maar ook trouwen behoort tot de mogelijkheden. Een verblijf op een privé eiland of een maatwerk rondreis: vertel uw wensen aan de experts van BMS-Travellers om zo uw droomreis samen te stellen.
‘Island Hoppen’ tussen de verschillende eilanden zoals Mahé, Praslin, La Digue en vele anderen behoort ook tot de mogelijkheden.

Duiken en snorkelen in het paradijs

Duikers kunnen op de Seychellen hun hart ophalen. Er valt ontzettend veel te zien. Rond Mahé is het water over het algemeen rustig en komt u weinig stroming tegen. In de maand augustus heeft u zelfs kans op een ontmoeting met walvishaaien.
Rondom Praslin kunt u rekenen op een ontmoeting met napoleonvissen, doktersvissen, papegaaivissen, roggen, haaien, schildpadden en inktvissen. Veder vind u rondom beide eilanden schitterende koraalriffen, indrukwekkende rotsformaties en mysterieuze wrakken. Genoeg diversiteit dus, en vanwege de ligging van de duikstekken (maximaal 30 meter) is deze bestemming ook zeer geschikt voor minder ervaren duikers.

Reisvoorstellen Seychellen

Islands of the Seychelles - 13 dagen eilandhoppen Seychellen
Islands of the Seychelles
13 dagen eilandhoppen Seychellen
8 dagen Wellness Maia Luxury Resort & Spa Seychellen
Wellness Maia
8 dagen Wellness Maia Luxury Resort & Spa Seychellen

Highlights Seychellen

Denis Island
La Digue
Mahé
Praslin Island
Silhouette Island

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: