KLM Preferred Partner

KLM biedt u de meeste non-stop verbindingen vanaf Schiphol. Met een moderne vloot, plus een wereldwijd routenetwerk.

Met hun partners zorgen ze ervoor dat u soepel op aansluitende vluchten overstapt. U heeft vaak meerdere vertrekmogelijkheden per dag, met gunstige vertrektijden. Zo reist u comfortabel naar uw plek van bestemming, of het nu in de Business Class of in de Economy Class is. Met de service die u van KLM gewend bent.

Inchecken gaat uiterst snel, via de selfservice incheckautomaten op Schiphol. Met uw e-ticket kunt u ook al thuis of op kantoor inchecken, via www.klm.nl. Dat kan vanaf 30 uur tot 1 uur vertrek. U print zelf uw eigen instapkaart.

Aan boord

Aan boord bij KLM zit u ruim en comfortabel. Het cabinepersoneel serveert op de meeste vluchten smakelijke maaltijden die zijn bereid met gezonde, verse ingrediënten.
Op intercontinentale vluchten ziet u de nieuwste topfilms. Op deze vluchten komt KLM tevens tegemoet aan speciale dieetwensen, met een keuze uit maar liefst 14 verschillende maaltijden. Van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot kosjer en zoutarm.

Economy Comfort Zone Seats

De Comfort stoel is bedoeld voor iedereen die Economy vliegt en graag iets meer comfort wil aan boord. Het is géén nieuwe klasse, maar een extra comfortabele keuze in Economy. De passagier heeft hier 10 cm meer beenruimte en de rugleuning van de stoel kan tot 2 keer verder naar achteren. De zone is voorin het vliegtuig te vinden, zodat passagiers snel van boord kunnen. De service is precies dezelfde als in de rest van Economy Class. De stoelen zijn te boeken via www.klm.nl

Premium Comfort Class

Premium Comfort is een geheel nieuwe klasse aan boord met een eigen cabine voorzien van nieuwe stoelen en een eigen service en catering. Afhankelijk van het type vliegtuig zijn er 21 tot 28 stoelen in de Premium Comfortsectie. De stoelen zijn breder, beschikken over meer beenruimte, kunnen verder achterover gezet worden, hebben een voetensteun en een groter beeldscherm dan de stoelen in de Economy Class.

Kortom: KLM Premium Comfort Class biedt u meer ruimte, luxe, keuze, comfort en privacy dan de huidige Economy Class, tegen een voordeliger tarief dan de World Business Class.

U ziet: KLM is de beste garantie voor een heerlijk ontspannen start van uw reis.

Heeft u al kennisgemaakt met Flying Blue, het frequent flyer-programma van KLM en Air France? Daarmee spaart u snel voor gratis vluchten, upgrades en cadeaus. Als Elite-deelnemer profiteert u daarnaast van extra bagagevrijstelling, speciale incheckbalies en gratis toegang tot luchthavenlounges.

Economy Comfort Seats
Premium Comfort Class
Business Class

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: