Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Botswana

Op safari door de Kalahari en Chobe en per kano door de Okavango

Botswana bedient zowel de landschap- en de wildlife liefhebber. De afwisseling in gebieden laten een steeds wisselend beeld zien en zijn voor u een aanleiding voor speciale activiteiten.

Water en woestijn

Botswana is door z’n droogte en regenperiodes een uitdaging voor mens en dier. De extremen zorgen ervoor dat u in sommige gebieden per seizoen een compleet ander land aantreft: kijk hoe het zoutpannen-landschap van Nxai verandert in de regentijd. Het groen knalt eruit, de dieren stromen toe om zich te laven aan het water. Laat u uitdagen om met een Land Rover en per kano het gebied van de Okavango delta te verkennen. In droge gebieden is een safari alleen al vanwege het landschap een avontuur. Op een quad door de zoutpannen, langs de rand van de woestijn rijden is echt een bijzondere belevenis.

Ontdek de Okavango Delta per kano

In Botswana is de Okavango delta spectaculair. Als grootste delta van het continent is de leefruimte voor vele soorten wild en vogels. U ziet er de mooiste kleuren en zelfs met uw ogen dicht is het natte gebied vol eilandjes een belevenis. Het riet en de bomen verstoppen het wild en de talloze vogelsoorten. Ze laten echter voortdurend van zich horen: lokroepen, gesnater, geklapper, gebekvecht, geschreeuw, gepiep. In het vele water zult u oude bekenden uit de dierentuin tegenkomen zoals otters, pelikanen, krokodillen, nijlpaarden en visarenden. In het wild ziet u echter hoe ze samenleven in deze prachtige omgeving.

Op safari in Botswana: lodges of kamperen

U kunt met BMS-Travellers een (zelf samengestelde) luxe rondreis maken door Botswana: privé safari met gids, een fly-in safari of een self-drive waar u met een huurauto een vooraf uitgestippelde route rijdt.
Tijdens uw reis maakt u game drives, wandelsafari's en/of kanotochten. U overnacht in lodges en/of in een tent op het dak van de auto.

Onderstaande reisvoorstellen zijn slechts indicaties van wat mogelijk is op deze bestemming.
Wij stellen altijd, samen met u, een uitgebalanceerde en persoonlijke reis samen, gebaseerd op uw wensen. Kortom: écht maatwerk!

Reisvoorstellen Botswana

11-daagse luxe kampeersafari Botswana
Botswana Under Canvas
11-daagse luxe kampeersafari Botswana
Namibia & Botswana Adventure, 20-daagse self-drive Namibië & Botswana
Namibia & Botswana Adventure
20-daagse self-drive Namibië & Botswana
Zambezi to Delta 10-daagse luxe fly-in safari Botswana
Zambezi to Delta
10-daagse luxe fly-in safari Botswana

Highlights Botswana

Chobe National Park
Kalahari Desert
Kasane
Makgadikgadi en Nxai Pans
Maun
Okavango Delta & Moremi
Tuli Block

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: