Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

foto safari

Maak de allermooiste foto's van wilde dieren

Ooit gedroomd om de ultieme fotografiereis te maken, door op een Afrikaanse safari te gaan? Om de ontelbare en gevarieerde dieren in het wild te bezoeken, gecombineerd met levendige landschappen? Een foto safari van BMS-Travellers is een van de beste manieren om uw safari herinneringen te bewaren, en natuurlijk om uw vaardigheden te verbeteren.

Wildlife fotografie en traditionele safari’s gaan vaak niet zo goed samen. Als fotograaf is het altijd frustrerend wanneer de gids, of de mensen in uw safarivoertuig, niet geïnteresseerd zijn in onderwerpen die u wilt fotograferen.
Wildlife fotografie vereist geduld, voorbereiding, toewijding en een gids die begrijpt hoe u in de juiste positie komt voor die perfecte opname. U hebt ook veel ruimte in het voertuig (auto of boot) nodig voor uw uitrusting.
Als u een safari wilt maken die gericht is op de fotografie van wilde dieren en landschappen, is een speciaal daarvoor samengestelde reis de beste keuze.

Professionele begeleiding

Onze foto safari's zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fotografen. Er is veel ruimte om vragen te stellen (de gidsen zijn zelf zeer ervaren wildlife fotograaf), verschillende technieken uit te proberen, of bijvoorbeeld te experimenteren met dramatische belichting. En u kunt niet alleen van de gids iets leren, maar vaak ook van andere fotografen in de groep.

Reisvoorstellen foto safari

The Ultimate Experience Namibia, 15-daagse fotoreis Namibië
The Ultimate Experience Namibia
15-daagse fotoreis Namibië

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: