Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Kirgistan

Land van Hemelse Bergen

Kirgistan, gelegen in het afgelegen Centraal-Azië, is een extreem vredig land waar u de perfecte balans kunt vinden tussen afgelegen gebieden, authenticiteit en een relatief ontwikkelde toeristische infrastructuur. Van hooggelegen alpenmeren tot fluwelen, groene heuvels; 7.000 meter hoge met sneeuw bedekte bergtoppen en enorme, brede valleien met veel wilde bloemen: Kirgistan beschikt over een aantal van de meest opvallende landschappen die u  ooit heeft gezien.

De Pamir-regio biedt geweldige mogelijkheden om uzelf onder te dompelen in de prachtige natuur en in contact te komen met lokale culturen en mensen. U kunt door deze regio reizen of doorgaan langs de epische Pamir Highway naar Tadzjikistan.

Het huidige grondgebied van Kirgizië diende als de belangrijkste brug over de gigantische handelsroute die het oosten en het westen met elkaar verbond. Sommige routes worden in het land nog steeds gebruikt als snelwegen. Door de historische locaties langs de route van de Grote Zijderoute te bezoeken, kunt u in het verleden duiken en de geest van de oudheid en de middeleeuwen voelen.

De Kirgiezen waren tot het 2e kwart van de 20e eeuw van oudsher nomadische mensen. Tegenwoordig is Kirgistan een van de weinige landen waar een bepaald deel van de bevolking nog steeds een semi-nomadische levensstijl heeft. Deze cultuur is niet alleen uniek maar ook zeer toegankelijk, aangezien u in elk van de kampen meer dan welkom bent om hun yurt te bezoeken en kennis te maken met hun dagelijkse taken, zoals hun koeien melken of boter maken.

Ongerepte valleien, kristalheldere bergmeren, krachtige bergrivieren, rijke flora en fauna, nomadische volken, de epische Pamir Highway: ga Kirgistan ontdekken!

Reisvoorstellen Kirgistan

Pamir Self-drive Adventure Private
12-daagse privé self-drive Kirgistan en Tadzjikistan
Pamir Self-drive Adventure Group
12-daagse self-drive groepsreis Kirgistan en Tadzjikistan

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: