Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

wellness

Wellness in Afrika: laat u verwennen

Vakantie is om afstand te nemen van het dagelijkse leven. Dat kan op hele verschillende manieren. BMS-Travellers kent in Afrika de weg naar uw ideale vakantie. Een actieve wandelsafari of een game drive in Afrika laat u op een hele andere manier bijkomen van een veeleisende levensstijl dan de wellness vakanties. Want ook dat kan in Afrika. U geniet er volop van de rust die u verdient.

In de luxe Afrikaanse resorts in de overweldigende natuur heeft u alle tijd, ruimte en verzorging om helemaal te ontspannen. Het ritme van de natuur laat u automatisch overschakelen naar een lagere versnelling. Een wellness vakantie is als een oase in de woestijn.

U geniet alleen maar van de zorg en aandacht waarmee u wordt omringd. Massages, baden, sauna’s, schoonheidsbehandelingen, kruidentherapieën en smakelijke kleur- en vitaminerijke maaltijden dragen bij aan een volstrekt relaxt gevoel. Uw lichaam en geest veren terug in hun prettige ontspannen en natuurlijke staat. De natuur met al haar planten, dieren en de schitterende landschappen helpen daar goed bij.

Wellness en Spa in Afrika

Afrika is een land met goed bewaarde geheimen in haar natuur. De genezende stoffen en mineralen die opgesloten zitten in de vele planten zijn de oer-medicijnen van de oorspronkelijke bevolking. Deze natuurlijke krachten worden verwerkt in moderne behandelingen en verzorgingsmiddelen. Na een paar dagen wellness in Afrika bent u als herboren en draagt u de krachtige genezende elementen van het land met u mee.

Tijdens uw safari

Wellness is ook in te bouwen in uw Afrika safari-programma of rondreis. Het is een luxe welkome afwisseling en een fantastisch rustpunt na stoere klamme wandelingen of lange tochten in een 4x4 over stoffige wegen in schitterende wildparken. De soms eenvoudige voorzieningen zoals de bucket shower in een tented camp zijn avontuurlijk en dicht bij de natuur. U geniet daar nog meer van als u weet dat u na enkele dagen of dagdelen kunt ontstoffen in de zwembaden, hot tubs, whirlpools, stoom- en kruidenbaden die healthcentres rijk zijn.

Reisvoorstellen wellness

8 dagen Wellness Maia Luxury Resort & Spa Seychellen
Wellness Maia
8 dagen Wellness Maia Luxury Resort & Spa Seychellen
8 dagen Mozambique, &Beyond Benguerra Island
Benguerra Island
8 dagen paradijselijk relaxen in Mozambique
8 dagen Mauritius, Le Canonnier Hotel
Le Canonnier Hotel
8 dagen Mauritius
8 dagen paradijselijk Mauritius, Le Saint Géran
Le Saint Géran
8 dagen paradijselijk Mauritius
8 dagen relaxen op Mauritius, Constance Le Prince Maurice
Le Prince Maurice
8 dagen relaxen op Mauritius

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: