Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Malawi

The warm heart of Africa

Malawi ligt tussen Tanzania, Mozambique en Zambia. Het 'Warme Hart van Afrika' biedt eeuwenoude cultuur, traditie en ambachten, hoge bergtoppen, snelstromende rivieren en brede blauwe meren.

Het land is Afrika's nieuwste Big Five-bestemming met een rijke diversiteit aan flora en fauna en heeft maar liefst negen nationale parken of natuurreservaten. Hoewel het misschien niet zo heel veel grote zoogdieren (vooral roofdieren) heeft als sommige van haar bekendere buren, maakt dit dit op andere manieren goed. Malawi biedt intensieve en exclusieve natuurbeelden in ongerepte gebieden van echte wildernis.
De negen nationale parken en natuurreservaten bieden een unieke en intieme game-ervaring. Of het nu gaat om 4x4, wandelen of boottochten, Malawi biedt ongetwijfeld gedenkwaardige wildlife ervaringen.

Lake Malawi

Het landschap in Malawi wordt gedomineerd door Lake Malawi, het op twee na het grootste meer in Afrika. Dit imponerende meer is maar liefst 580 kilometer lang en 80 kilometer breed en is zeer geschikt voor liefhebbers van zon, strand en watersportactiviteiten. In het kalme, warme, helderblauwe water kunt u bijzonder goed duiken en snorkelen. Er zijn meer dan 500 felgekleurde vissoorten te ontdekken.

Onderstaande reisvoorstellen zijn slechts indicaties van wat mogelijk is op deze bestemming.
Wij stellen altijd, samen met u, een uitgebalanceerde en persoonlijke reis samen, gebaseerd op uw wensen. Kortom: écht maatwerk!

Reisvoorstellen Malawi

9-daagse rondreis Discover Malawi
Discover Malawi
9-daagse rondreis Discover Malawi
10-daagse fly-in safari Bush & Beach - Zambia & Malawi
Bush & Beach
10-daagse fly-in safari Zambia & Malawi

Highlights Malawi

Lake Malawi
Liwonde National Park
Majete Wildlife Reserve

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: