Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

BMS-Travellers heeft de meest uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering afgesloten, één die geheel voldoet aan de eisen die de ANVR hieraan stelt. Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid van BMS-Travellers die voortvloeit uit de Wet op de Reisovereenkomst en uit de reisvoorwaarden, binnen de grenzen van de polisvoorwaarden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u, in het onverhoopte geval dat u tijdens uw reis iets overkomt, verzekerd bent conform Europese maatstaven.

In het geval uw reis is geboekt bij een organisatie die niet over een aansprakelijkheidsverzekering conform de ANVR regels beschikt, is de kans groot dat u zelf uw schade moeten proberen te verhalen in het land waar deze is ontstaan, vaak een onmogelijke en zeer kostbare zaak.

Reisverzekering

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade zoals uw bagage en persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die u tijdens uw reis kunt oplopen. 
Voor wie gaat reizen met BMS-Travellers is een reisverzekering verplicht. ​Neem voor meer informatie contact op met uw eigen verzekeraar.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering geeft een schadevergoeding wanneer u door een onverwachte gebeurtenis uw reis of vakantie moet annuleren.
Wij adviseren u om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook als u pas twee dagen voor vertrek boekt gaat u onbezorgd op vakantie.
​Neem voor meer informatie contact op met uw eigen verzekeraar.

Flying Doctors

Bij veel reizen van BMS-Travellers waarbij u afgelegen gebieden bezoekt is een verzekering voor de flying doctors voor evacuatie vanuit het desbetreffende gebied naar de dichtstbijzijnde grote stad inbegrepen.
Mocht dit het geval zijn dan staat dit duidelijk op uw reisvoorstel vermeld.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: