Reizen met de experts

Experts

Onze experts zijn zeer gepassioneerd over onze bestemmingen: de mensen, de culturen, de wilde dieren en de landschappen. We hebben de grootste wonderen van onze bestemmingen zelf meegemaakt en wij kennen uw reisbestemming uit eigen ervaring. Ook gaan wij nog regelmatig zelf op reis. Omdat wij u zo het beste van dienst kunnen zijn en het beste kunnen beoordelen of de reis bij u past.

Kwaliteit

Wij werken al meer dan 45 jaar met vaste, zeer betrouwbare en met zorg gekozen lokale partners, die hun expertise, service en kwaliteit uitputtend hebben bewezen.

Persoonlijke service

Als gespecialiseerde reisorganisatie zijn wij er trots op dat wij u hetzelfde behandelen als onze vrienden of familie. Wij houden van open, eerlijke verhoudingen. Een boeking bij BMS-Travellers maakt van u onze gast, geen klant. Wij hebben het over ‘uw reis’, niet over ‘uw dossier’. Geen wonder dat onze gasten regelmatig bij ons terugkeren...

Maatwerk

BMS-Travellers stelt altijd, samen met u, een uitgebalanceerd en persoonlijk reisprogramma samen, gebaseerd op uw wensen. Kortom: écht maatwerk!

24/7 Service

Onze experts verlenen een 24-uurs service. Niet alleen in Nederland, wanneer u vragen hebt over uw reis, maar ook in het buitenland. U kunt ons in noodgevallen ALTIJD 24 uur per dag bereiken.

Aansprakelijkheidsverzekering

BMS-Travellers heeft de meest uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering afgesloten, één die geheel voldoet aan de eisen die de ANVR hieraan stelt. Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid van BMS-Travellers die voortvloeit uit de Wet op de Reisovereenkomst en uit de reisvoorwaarden, binnen de grenzen van de polisvoorwaarden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u, in het onverhoopte geval dat u tijdens uw reis iets overkomt, verzekerd bent conform Europese maatstaven.
In het geval uw reis is geboekt bij een organisatie die niet over een aansprakelijkheidsverzekering conform de ANVR regels beschikt, is de kans groot dat u zelf uw schade moeten proberen te verhalen in het land waar deze is ontstaan, vaak een onmogelijke en zeer kostbare zaak.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

BMS-Travellers (KvK nr. 30106900) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

BMS-Travellers is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Uw reis

Onze kracht ligt in het combineren van uw ideeën, wensen, reislust en ontdekkingsdrang met onze uitgebreide reiservaring. Uw persoonlijke wensen staan bij ons op de eerste plaats.

Door middel van een persoonlijk advies per telefoon, e-mail, een bezoek aan ons kantoor of een persoonlijk bezoek bij u thuis stellen wij een uitgebalanceerd reisprogramma op maat voor u samen, conform uw persoonlijke wensen.

U kunt ALLES zelf samenstellen: vertrek- en retourdata, de route, programma-invulling per halve dag, de accommodaties, de overige gewenste faciliteiten, de begeleiding en de maaltijden. Uiteraard spelen wij hierin een adviserende rol...

Brochure

Meer weten over BMS-Travellers? Over onze privé rondreizen en safari’s, fly-in safari’s, self-drives en huwelijksreizen?
Download dan nu onze brochure.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: