Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Saudi-Arabië

Welkom in Arabië

Welkom in Arabië, waar oude tradities samenkomen met een levendige hedendaagse cultuur, in de meest verbluffende natuurlijke landschappen. Ervaar een glimp van het land, leer over de gebruiken en tradities en richt uw blik op dingen die u kunt doen, zien en proeven in Saudi-Arabië.

Ontdek een opwindend aanbod aan activiteiten en Saudische bestemmingen die perfect zijn voor de koelere maanden van het jaar (oktober t/m maart). Ervaar de spanning van Riyadh Seasons, 's werelds grootste lifestyle-festival, met een enorme verscheidenheid aan entertainment en evenementen voor het hele gezin.

Geniet van het gematigde klimaat van de Rode Zee voor winterzon, zand en zee avontuur. Verken de nationale parken van Saudi-Arabië en voorkom de kou in de avond met een brandend kampvuur onder de glorieuze woestijnsterren.

Of ga naar de koudere klimaten van het bergachtige noorden van Saudi-Arabië voor een kans om de woestijn te zien bedekt met verse sneeuw. Hoe u uw winter ook doorbrengt, Saudi heeft een opwindende ervaring voor u klaarliggen.

BMS-Travellers heeft een aantal van de meest iconische en unieke plaatsen in haar portfolio om te bezoeken. Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Highlights Saudi-Arabië

AlUla
Jeddah
Riyadh

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: