Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Italië

Land van kunst, cultuur, gastronomie en wijn

Wees voorbereid om verliefd te worden op een buitengewoon land. Van oude steden op een heuveltop tot moderne bruisende steden, dramatische berglandschappen tot uitgestrekte kustlandschappen en idyllische stranden, elk deel van het land heeft iets anders te bieden. En overal waar u komt, vindt u een cultuur doordrenkt van geschiedenis.

Er zijn fabelachtig bewaard gebleven Hellenistische schatten op Sicilië, barokke bouwwerken in Lecce en de oude steden Ostia Antica en Pompeï, terwijl Rome de wedstrijd voor de meeste historische bezienswaardigheden zonder twijfel wint. Alsof dit nog niet genoeg is, zijn de authentieke keukens en fantastische wijnen van Italië ongeëvenaard. Er is voor ieder wat wils.

In een land met zoveel plaatsen om te bezoeken, kan het moeilijk zijn om een reisroute te schetsen die aan al uw behoeften voldoet. Bent u op zoek naar de overblijfselen van een van 's werelds meest succesvolle rijken, of bent u misschien geen fan van geschiedenis en wilt u zich tegoed doen met fantastisch eten en fabelachtige wijnen?

BMS-Travellers heeft een paar van de meest iconische en unieke plaatsen om te bezoeken voor u gekozen. Staat uw favoriete bestemming er niet bij? Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Reisvoorstellen Italië

8-daagse Zeilcruise Amalfikust & Golf van Napels
Amalfikust & Golf van Napels
8-daagse zeilcruise Italië
11-daagse zeilcruise Sicilië & Eolische Eilanden
Sicilië & Eolische Eilanden
11-daagse zeilcruise Italië
9-daagse privé rondreis met gids Discover Puglia
Discover Puglia
9-daagse privé rondreis met gids Italië

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: