Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Verenigde Arabische Emiraten

Discover all that's possible

Neem een ​​handvol skylines uit het ruimtetijdperk, prachtige resorts, voeg een aantal glorieuze stranden toe, garneer het geheel met eeuwenoude tradities, en u hebt het recept voor een vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten...

De Verenigde Arabische Emiraten (of kortweg de VAE) liggen in de zuidoostelijke hoorn van het Arabische schiereiland en zijn een land dat bestaat uit zeven koninkrijken, emiraten genaamd. Elk vertelt zijn eigen verhaal, maar ze delen allemaal één ding: het klimaat. Dit deel van de wereld koestert zich in warme winters en gloeiend hete zomers.
De minder bekende kant van de Emiraten omvat afgelegen, prachtige woestijnduinen aan de rand van het 'Empty Quarter' en steile, ontzagwekkende wadi's in het noordoosten grenzend aan Oman.

Het populairste emiraat van de VAE is Dubai. Het komt vooral neer op een flitsende, futuristische façade, zoals 's werelds hoogste gebouw en een beroemd door mensen gemaakt eiland in de vorm van een palmboom.
De hoofdstad van het land, Abu Dhabi, komt op een goede tweede plaats en heeft een skyline die net zo buitenaards is.

De andere vijf emiraten, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah en Umm Al Quwain, krijgen vaak minder aandacht. Maar ze verdienen het zeker niet. Ras Al Khaimah bijvoorbeeld, biedt 40 kilometer aan kust zonder voetafdruk, terwijl Fujairah enkele van de beste snorkelplekken langs de Perzische Golf biedt.

BMS-Travellers heeft een aantal van de meest iconische en unieke plaatsen in haar portfolio om te bezoeken. Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Highlights Verenigde Arabische Emiraten

Abu Dhabi
Ajman
Dubai
Ras Al Khaimah

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: