Mauritius

Zon, zee, strand en prachtige hotels: ideaal voor uw huwelijksreis

Het eiland Mauritius met haar uitgestrekte witte zandstranden, helder water, bergen, tropische wouden en prachtige hotels van hoge kwaliteit staat garant voor een bijzondere strandbeleving. Het is een waar paradijs voor hen die genieten van de zon, zee en strand.

Mauritius, het vroegere Île de France, is een paradijselijk tropisch eiland ten oosten van Madagaskar, dat zeer veel diersoorten, vegetaties, gebergten, slapende vulkanen en veel suikerrietplantages kent. De kust heeft zeer veel lagunes en parelwitte stranden waar u heerlijk kunt wegdromen. Watersporters kunnen genieten van vele activiteiten, zoals snorkelen, duiken, surfen, zeilen, waterskiën en diepzeevissen.

Huwelijksreis op een exotisch eiland

Mauritius is een uitgelezen bestemming voor uw huwelijksreis, maar ook trouwen behoort tot de mogelijkheden. Een verblijf in een prachtig resort of een maatwerk rondreis: vertel uw wensen aan de experts van BMS-Travellers om zo uw droomreis samen te stellen.

Duiken

Het grootste deel van de duikactiviteiten vindt plaats aan de westkust, buiten het rif. In totaliteit zijn er 200 verschillende soorten van koraal, inclusief het beroemde zwarte koraal. Door het rif is de zee gevuld met vele verschillende dieren zoals de schildpadden, murene, inktvis, kreeft, haaien, maar ook een groot aantal tropische vissen. Ook is het mogelijk dat u rondom Mauritius walvissen of dolfijnen tegenkomt, wanneer u verder van het rif en dieper gaat duiken. Daarnaast treft u onder water honderden wrakken aan, waarvan sommigen teruggaan tot de tijd van de piraten.

Reisvoorstellen Mauritius

15-daagse self-drive La Réunion & strand Mauritius
La Réunion & Mauritius
15-daagse combinatiereis La Réunion & strand Mauritius
8 dagen Mauritius, Le Canonnier Hotel
Le Canonnier Hotel
8 dagen Mauritius
8 dagen paradijselijk Mauritius, Le Saint Géran
Le Saint Géran
8 dagen paradijselijk Mauritius
8 dagen relaxen op Mauritius, Constance Le Prince Maurice
Le Prince Maurice
8 dagen relaxen op Mauritius

Highlights Mauritius

Mauritius Noord
Mauritius Oost
Mauritius West
Mauritius Zuid
Port Louis

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: