Zambia

Een heerlijk land om te vertoeven, dat is Zambia. De liefhebbers van water zijn er helemaal in hun element. Met de grote Zambezi rivier, de legendarische Victoria watervallen, het gigantische stuwmeer Lake Kariba, de andere natuurlijke meren en de vogelrijke moerassen is Zambia een groot paradijs voor de reiziger die watersport en wildlife wil combineren.

De nationale parken Luangwa en Kafue zijn twee van de grootste wildreservaten in Afrika, daarnaast zijn er nog 17 andere nationale parken die (slechts) acht procent van de totale oppervlakte van het land beslaan. Dat geeft meteen aan over wat voor enorm landoppervlak we het hebben. Zambia is ongeveer 18 keer zo groot als Nederland.

Zambia biedt volop de gelegenheid aan de avontuurlijke en sportief ingestelde natuurliefhebber

De spannende wandel- en kanosafari, de fly in safari, de night drive maar ook de meer traditionele game drive, spannende tochten met de 4x4 diep de bush in: Zambia biedt volop de gelegenheid aan de avontuurlijke en sportief ingestelde natuurliefhebber. Zelfs een vissafari behoort tot de mogelijkheden. En de wandelsafari is in Luangwa National Park ‘uitgevonden’.

De waterpartijen zijn ook het decor van de mooiste lodges en tented camps. Het is bij een meer of rivier dat de vele verschillende grazers en vogels hun dorst komen lessen. Zittend op de veranda, diep weggezakt in de kussens van uw luie stoel, ziet u na een dag vol activiteit en avontuur het wild grazen en drinken; op een steenworp afstand...

De bewoners van Zambia zijn vriendelijke mensen die het heerlijk vinden om het u naar uw zin te maken. U zult genieten van hun gastvrijheid.

Een safari in Zambia is veelzijdig

Een safari in Zambia is een optimale combinatie van fysieke uitdagingen, bloeiende en groeiende plantenpracht, vele wildlife-verrassingen en een uitermate comfortabele culinaire belevenis in de tropen.

Onderstaande reisvoorstellen zijn slechts indicaties van wat mogelijk is op deze bestemming.
Wij stellen altijd, samen met u, een uitgebalanceerde en persoonlijke reis samen, gebaseerd op uw wensen. Kortom: écht maatwerk!

Reisvoorstellen Zambia

Romantic Africa
11-daagse romantische fly-in Zambia en Zimbabwe
10-daagse fly-in safari Bush & Beach - Zambia & Malawi
Bush & Beach
10-daagse fly-in safari Zambia & Malawi
Unforgettable Zambia, 14-daagse luxe fly-in safari Zambia
Unforgettable Zambia
14-daagse luxe fly-in safari Zambia
Wilderness & Waterfalls, 10-daagse luxe safari Zambia
Wilderness & Waterfalls
10-daagse luxe safari Zambia
Warm Heart of Kafue, 8-daagse unieke safari
Warm Heart of Kafue
8-daagse unieke safari Zambia

Highlights Zambia

Kafue National Park
Liuwa Plain National Park
Lower Zambezi National Park
Lusaka
North Luangwa National Park
South Luangwa National Park
Victoria Falls / Livingstone

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: